Bouw en Industrie

Vakbekwame en deskundige medewerkers, daar gaat het ons om. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe technologieën en innovatieve mogelijkheden om medewerkers te ondersteunen bij de uitoefening van hun beroep. Hiermee dragen we bij aan de kwaliteit en veiligheid in jouw organisatie. Dit doen wij niet alleen; samen met onze klanten en partners brengen we onze slimme oplossingen tot stand.

Consultancy en Begeleiding

Een team van ervaren consultants staat voor je klaar! Van advies over beleidsvraagstukken, strategie, visie op bekwaamheid tot de implementatie van leeroplossingen. Onze consultants hebben veel ervaring met leren en ontwikkelen in verschillende sectoren. Daarbij kunnen ze adviseren over effectieve manieren om te leren zoals microlearning en werkplekleren. Onze consultants verzorgen regelmatig trainingen; waaronder incompany trainingen. Recent lanceerden zij een nieuw meetinstrument; de QuickScan Werkend Leren.

Consultancy en Begeleiding

E-learning voor bij- en nascholing

Noordhoff ontwikkelt al meer dan tien jaar e-learning voor diverse branches. We hebben veel ervaring met co-creatie met klanten. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld in de gezondheidszorg samen met Profportaal Zorg leerpaden voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen, verzorgenden en medisch ondersteunend personeel. Inmiddels hebben we meer dan 250 ZorgPad Professional leerpaden gemaakt met inhoudsdeskundigen en vakexperts. We komen altijd graag in contact met nieuwe auteurs. 

Ook beschikken wij over verschillende mogelijkheden waarmee je eenvoudig zelf e-learning kunt ontwikkelen. Binnen het leermanagementsysteem LearnLinq, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Easygenerator.

E-learning voor bij- en nascholing

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen over een leeroplossing, heb je interesse in een proefaccount of wil je een afspraak op locatie?

Onze accountmanagers staan voor je klaar.

Wij staan voor je klaar!
 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief