Noordhoff.nl   Zorg     Professional Noordhoff Business Bouwen aan digitaal vertrouwen

Bouwen aan digitaal vertrouwen

Welkom op de speciale NFT-pagina van onze business titel Bouwen aan digitaal vertrouwen, door onze auteurs Maarten de Borst en Marijn Romme. Op deze pagina nemen we je mee in de mogelijkheden om gelimiteerde NFT versies van dit boek te kunnen bemachtigen.

Noordhoff Business-NFT header generic 1220 x 560
resource-not-found
Nieuw! Titel ‘Bouwen aan digitaal vertrouwen’ nu óók als NFT edities verkrijgbaar

Cryptocurrencies en blockchaintechnologie: iedereen heeft het erover en iedereen heeft er een mening over. Toch blijft het een onbegrepen onderwerp. Welke problemen lossen cryptocurrencies eigenlijk op en waarom zou blockchain de technologie van de toekomst kunnen zijn?


Lange tijd was de gedachte dat digitalisering en internet de wereld transparanter zouden maken en de macht eerlijker zouden verdelen. Maar er klinkt steeds vaker kritiek: de machtspositie van tech-bedrijven, de opkomst van nepnieuws en het verlies aan vertrouwen ondermijnen de samenleving. Welke mogelijkheden zijn er om het vertrouwen in de digitale wereld te herstellen? En welke rol speelt geld hierin?

Samen met de lancering van dit educatieve boek lanceren we twee gelimiteerde NFT-series.

Bouwen aan digitaal vertrouwen – 2 NFT edities

resource-not-found
Limited Edition (22 exemplaren)

Allereerst een gelimiteerde oplage van 22 covers waarbij je een genummerde fysieke versie van het boek krijgt, inclusief unieke cover met handtekeningen van de auteurs én uiteraard de bijbehorende NFT.resource-not-found
Artist Edition ‘The Cryptowl’ door Klaas Lageweg (1 exemplaar)

Heel bijzonder is dat we een speciale gelimiteerde 1-van-1-variant van het boek hebben, waarbij we een samenwerking zijn aangegaan met Klaas Lageweg. Deze bekende Groningse kunstenaar heeft een uniek schilderij gemaakt dat vervolgens tot cover is omgetoverd. Naast het unieke fysieke exemplaar van het boek ontvang je een groot aantal bonussen, zoals:

  • het fysieke canvas;

  • vermelding in de volgende editie van het boek;

  • een videogesprek met de auteurs én de kunstenaar;

  • een groot deel van jouw bod zal naar een goed doel gaan.Klaas Lageweg (1978) is een veelgevraagde Groningse kunstenaar die onder andere werken heeft gemaakt voor Tesla, de Rolling Stones, Netflix en Grolsch en is te vinden in de Verenigde Staten, China en verschillende Europese landen. Hij combineert realisme, pixel art en inspiratie uit het alledaagse leven om zijn ideeën tot werkelijkheid te maken en grenzen te verleggen. Zijn kunstwerken zijn vaak observationeel van aard met tegengestelde stijlen en vormen.

Hoe koop ik deze speciale NFT edities van het boek?

De 1-van-22 variant zal voor een vaste prijs te koop zijn van €75,-. Via de button kun je ons mailen en kom je op een mailinglijst, zodat iedereen een gelijke kans heeft deze aan te schaffen. De 1-van-1-variant van Klaas Lageweg zal voor het goede doel (Edukans) worden geveild, waarbij het hoogste bod uiteraard zal winnen! Let op! Deze titel is pas beschikbaar vanaf 22/2/2022.

resource-not-found

Bouwen aan digitaal vertrouwen

resource-not-found

Bouwen aan digitaal vertrouwen, 1/22 variant

resource-not-found

Bouwen aan digitaal vertrouwen 1/1 variant

resource-not-found
Over de Auteurs: Maarten de Borst en Marijn Romme

Maarten en Marijn verdiepen zich in de toekomst van geld en de mogelijkheden van digitalisering. Beiden zijn ontwikkelaar en docent Blockchain Fundamentals bij LOI Hogeschool en docent De Toekomst van Geld bij NBA opleidingen. Onder de naam NUMBERS voeren zij uiteenlopende adviesopdrachten uit in het digitale bedrijfslandschap. Ook verzorgen zij workshops voor professionals in met name accounting, economie en recht.


Maarten de Borst
heeft een financieel-economische achtergrond en is zeven jaar werkzaam geweest in de financiële sector. In 2020 is hij verkozen tot een van de 50 jonge talenten van het Financieele Dagblad en hij is onder meer werkzaam als specialist cryptocurrencies & financial crime bij de Dienst Regionale Recherche van de Politie.


Marijn Romme
heeft een financiële achtergrond en is afgestudeerd op het onderwerp ‘Veranderingen in de bankensector door het disruptieve karakter van blockchaintechnologie’. Hij is werkzaam als business analist bij Capgemini met de focus op Finance, Risk en Compliance.


Heb je hulp nodig bij het kopen of verkopen van NFT’s Klik hier.
Heb je andere vragen? Stuur ons een mailtje.


*Dit is onze Blockchain-ID zodat je altijd de officiële pagina kunt vinden: 0x81c08aaa5e8cd6997206e9ac5cc3408f30e272ce


Noordhoff heeft bij de 1-van-1 variant een zogeheten ‘reserved price’ ingesteld. Indien hier niet aan voldaan wordt, behoudt Noordhoff zich het recht om niet tot verkoop over te gaan.