Health Learning Summit

20-09-2019

Op dinsdag 24 september 2019 organiseert Noordhoff Health voor de derde keer op rij de Health Learning Summit. Het thema van dit jaar is ‘Werken en leren in het veranderende zorglandschap’.

Het event staat in het teken van inspiratie, visie én resultaten op het gebied van leren en ontwikkelen in de zorg.

Als er een sector is waar veel gebeurt dan is het de zorg wel. Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op, ernstige personeelsproblemen dreigen en kwaliteit & veiligheid wordt strak gemonitord. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor het werken en leren in de zorg, nu en in de toekomst?

Tijdens de Health Learning Summit komen professionals uit de zorg samen om kennis uit te wisselen, best practices te delen, inspiratie op te doen en oplossingen te zoeken voor de uitdagingen waarmee de zorg te maken heeft. Keynotes delen hun toekomstvisie en zoomen daarbij in op de impact die innovatie en ontwikkelingen hebben op Learning & Development. Verschillende deskundigen delen hun expertise over werkplekleren in de zorg.

Aansprekende keynotes

  • Prof.dr. Hester Vermeulen – Impact veranderende zorg op het leerlandschap
  • Jane Hart MSc - Modern Workplace Learning

Groot aantal break-out sessies
Tijdens de Health Learning Summit kun je kiezen uit een groot aanbod van break-out sessies. Van workshops, best practices en masterclasses tot inspiratiesessies van o.a. Sensire, KPN Health, PPZ, Treant Zorg, ETZ en Aafje.

Interessant? Bekijk onze congreswebsite healthlearningsummit.nl en meld je aan!