Skip to Content

Corona-content


De coronacrisis vraagt het uiterste van zorgpersoneel. Fysiek, emotioneel maar ook qua kennis. Noordhoff Professional en Profportaal Zorg ondersteunen zorgorganisaties tijdens de crisis met een rijk gevulde leeromgeving in LearnLinq en directe toegang tot verschillende bronnen. Voor het opfrissen van kennis en snel extra handen aan het bed.

 

Ondersteuning voor (aankomend) professionals in de zorg

Tip: We hebben een handig filmpje voor je gemaakt waarin je de stappen ziet om een account aan te maken.

Accreditatie: De e-learning modules zijn allemaal geaccrediteerd. Voeg je BIG of V&VN registratienummer toe aan je profiel in de Corona LearnLinq omgeving.


Direct toegang tot specifieke content

In de Corona Leeromgeving bieden we je alle Corona gerelateerde content aan voor professionals en zorginstellingen. Heb je behoefte aan een specifieke vorm, bijvoorbeeld video of werkplekondersteuning? We hebben verschillende directe ingangen voor je gemaakt.

Werkplekondersteuning met AskMe

Zoek hier naar het gewenste AskMe onderwerp.

Direct naar AskMe

Noordhoff video’s MediaSite

Bekijk hier alle vakinhoudelijke video’s van Noordhoff.

Bekijk de video’s

Profportaal Zorg video’s MediaSite

Bekijk hier alle Covid-19 gerelateerde video's.

Bekijk de video’s

Tips voor leren en samenwerken op afstand

Informatie en tips COVID-19

Vind relevante informatie op de volgende websites:

Contact

Contact met Noordhoff
Heb je vragen, neem dan contact met onze accountmanagers op via 030-638 3599. Ze staan iedere werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur voor je klaar.

Belangrijke updates geven we via LinkedIn.

Contact met Profportaal Zorg
Ook de regiomanagers van Profportaal Zorg staan klaar voor je vragen!

Neem contact op en volg PPZ via LinkedIn.

DISCLAIMER. Noordhoff Professional en Profportaal Zorg hebben de grootst mogelijke zorg besteed aan de totstandkoming van deze pagina en de gepresenteerde Corona-gerelateerde leercontent. Echter, aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten ontleend worden en gebruik van de informatie is geheel op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie die deze pagina verkregen is.