Skip to Content

Corona-content


De coronacrisis vraagt het uiterste van zorgpersoneel. Fysiek, emotioneel maar ook qua kennis. Noordhoff Professional en Profportaal Zorg ondersteunen zorgorganisaties tijdens de crisis met een rijk gevulde leeromgeving in LearnLinq en directe toegang tot verschillende bronnen. Voor het opfrissen van kennis en snel extra handen aan het bed.

De corona-content is per 1 augustus niet meer beschikbaar. In het servicebericht vind je meer informatie.

 

Belangrijk om te weten: je hebt tot 30 september de tijd om je certificaten te downloaden via de Corona Leeromgeving. Klik op de knop ‘direct inloggen’ om naar de leeromgeving te gaan.

Accreditatie: De e-learning modules zijn allemaal geaccrediteerd. Voeg je BIG of V&VN registratienummer toe aan je profiel in de Corona LearnLinq omgeving.

Tips voor leren en samenwerken op afstand

Informatie en tips COVID-19

Vind relevante informatie op de volgende websites:

Contact

Contact met Noordhoff
Heb je vragen, neem dan contact met onze accountmanagers op via 030-638 3599. Ze staan iedere werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur voor je klaar.

Belangrijke updates geven we via LinkedIn.

Contact met Profportaal Zorg
Ook de regiomanagers van Profportaal Zorg staan klaar voor je vragen!

Neem contact op en volg PPZ via LinkedIn.

DISCLAIMER. Noordhoff Professional en Profportaal Zorg hebben de grootst mogelijke zorg besteed aan de totstandkoming van deze pagina en de gepresenteerde Corona-gerelateerde leercontent. Echter, aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten ontleend worden en gebruik van de informatie is geheel op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie die deze pagina verkregen is.