Skip to Content
Paso Adelante onderbouw

Paso Adelante onderbouw

Spaans voor het voortgezet onderwijs

  • Gemakkelijk en snel Spaans leren
  • Vaste opbouw, heldere structuur
  • In vaste stappen van receptief naar productief
Proeflicentie aanvragen
Probeer 30 dagen gratis het digitale lesmateriaal


Paso Adelante, gemakkelijk en snel Spaans leren

Ieder hoofdstuk van het libro de texto van Paso Adelante heeft een vaste opbouw. In één oogopslag is duidelijk hoe de methode werkt. Leerlingen werken in vaste stappen van receptief naar productief.

Op deze manier leren leerlingen gemakkelijk en snel Spaans begrijpen en toepassen. Het libro de ejercicios wijst de weg door ieder hoofdstuk. In het libro de ejercicios lezen de leerlingen wanneer zij het libro de texto nodig hebben.

Lesmateriaal bekijken

De delen 1 tot en met 3 bevatten zes hoofdstukken en voldoende lesstof voor ongeveer 30 à 35 lesweken met 2 of 3 lesuren per week. Deze delen corresponderen niet per se met de leerjaren in de onderbouw. Veel scholen beginnen met het vak Spaans in leerjaar 2 of 3. Met deel 1 van Paso Adelante kan gestart worden in leerjaar 1, 2 of 3 van de onderbouw. Nieuwsgierig naar Paso Adelante? Bekijk direct een hoofdstuk in het bladerboek!

Paso Adelante online

Resultaten dashboard

Snel inzicht in de voortgang van je leerlingen? De informatie uit het resultaten dashboard laat je in één oogopslag zien hoe je leerlingen ervoor staan én kun je je leerlingen direct bijsturen en coachen.

Bekijk de video

Oefentoetsen

De oefentoetsen in de persoonlijke leeromgeving zijn uitermate geschikt voor formatief evalueren. Met de oefentoetsen in de digitale leeromgeving krijgt de leerling inzicht in waar hij staat en krijgt hij een gepersonaliseerd studieadvies.

Bekijk de video

Hoe werk je met Paso Adelante onderbouw?

Het libro de ejercicios van Paso Adelante wijst de weg door ieder hoofdstuk. In het libro de ejercicios lezen de leerlingen wanneer zij het libro de texto nodig hebben.

Veel opdrachten, veel variatie in oefenvormen

Paso Adelante biedt veel oefenmateriaal. De opdrachten hebben heldere opdrachtinstructies en zijn makkelijk te organiseren. Hierdoor kunnen leerlingen  uitstekend zelfstandig aan de slag met Paso Adelante.

 

Veel opdrachten, veel variatie in oefenvormen

Vaste opbouw

Het Libro de texto van Paso Adelante bevat 6 hoofdstukken. Elk hoofdstuk heeft dezelfde vaste opbouw die jouw leerlingen gemakkelijk en doelgericht door de methode navigeert.

Hiernaast zie je hoe ieder hoofdstuk is opgebouwd.

Vaste opbouw

Welk pakket past bij jouw school?

Wil je producten van Paso Adelante bestellen? Binnenkort zullen we onze prijzen van Spaans voor 2020 publiceren.

Voor de docent: Docentenpakket online

Met het online Docentenpakket bij Paso Adelante heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kun je je leerlingen volgen via de resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, antwoorden, proefwerken en werkplanners bij de methode.

Inhoud

  • de complete inhoud van Paso Adelante online voor jouw leerlingen
  • docentenhandleiding
  • antwoorden
  • werkplanners
  • handige resultatenpagina's waarmee je de resultaten van je leerlingen kunt volgen
  • hoofdstuktoetsen

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

Voor de docent: Docentenpakket online