Getal & Ruimte:
al ruim 50 jaar bewezen kwaliteit!

Getal & Ruimte, de grootste wiskundemethode voor het voortgezet onderwijs, is ontwikkeld door ervaren wiskundedocenten die hun expertise in het wiskundeonderwijs koppelen aan actuele ontwikkelingen. Het resultaat mag er zijn: een didactiek om op te bouwen, een hoog gebruiksgemak en volop differentiatiemogelijkheden. Getal & Ruimte biedt veel mogelijkheden voor zelfstandig werken en extra veel oefenstof.

Uitgelicht

FLEX: de ideale mix

Getal & Ruimte is nu verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX. Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van altijd actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak.

Met FLEX heb je: 

  • Boeken die leerlingen mogen houden
    Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  
  • Een persoonlijke digitale leeromgeving
    In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.
  • Altijd actueel 
    De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt voor de meeste methodes maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam
Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

FLEX: de ideale mix

Welke wiskunde kiest jouw leerling?

Moet jouw leerling een keuze maken voor wiskunde A, B, C of D? Kijk hieronder voor meer informatie over de profielkeuze voor havo en vwo. De informatie in de brochure geldt voor de examens die vanaf 2017 (havo) / 2018 (vwo) worden afgenomen. Bekijk de Brochures.

Docentenpakket online bij Getal & Ruimte

Met het online Docentenpakket bij Getal & Ruimte heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kunt je leerlingen volgen via de handige resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, presentaties en projecten, antwoorden en uitwerkingen, toetsen en studiewijzers bij de methode.

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

 

Docentenpakket online bij Getal & Ruimte

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? 
Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Noordhoff Academy

Noordhoff Academy biedt trainingen en opleidingen aan in het voortgezet onderwijs - voor professionals, door professionals. Er zijn zowel online als klassikale mogelijkheden. De online trainingen zijn gratis te volgen en ondersteunen je om de methode van Noordhoff en de digitale omgeving optimaal te gebruiken. De klassikale trainingen en opleidingen worden door vakspecialisten gegeven en hebben een meer praktische insteek en persoonlijke begeleiding.

Bekijk nu snel de website www.noordhoffacademy.nl en schrijf je gelijk in voor de gratis online trainingen!

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Noordhoff Academy

Nieuws

 

Al lid van de Getal & Ruimte-community?

Wil je tips om het beste uit wiskunde te halen?
Als eerste weten wanneer er nieuw, actueel lesmateriaal beschikbaar is?

Laat je mailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.