Getal & Ruimte:
al ruim 50 jaar bewezen kwaliteit!

Getal & Ruimte, de grootste wiskundemethode voor het voortgezet onderwijs, is ontwikkeld door ervaren wiskundedocenten die hun expertise in het wiskundeonderwijs koppelen aan actuele ontwikkelingen. Het resultaat mag er zijn: een didactiek om op te bouwen, een hoog gebruiksgemak en volop differentiatiemogelijkheden. Getal & Ruimte biedt veel mogelijkheden voor zelfstandig werken en extra veel oefenstof.

Uitgelicht

FLEX: de ideale mix

Getal & Ruimte is nu verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX. Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van altijd actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak.

Met FLEX heb je: 

  • Boeken die leerlingen mogen houden
    Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  
  • Een persoonlijke digitale leeromgeving
    In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.
  • Altijd actueel 
    De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt voor de meeste methodes maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam
Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

Uiteraard kun je ook kiezen voor de volledig digitale versie van Getal & Ruimte.

FLEX: de ideale mix

Digitale ontwikkelingen Getal & Ruimte

De digitale leeromgeving van Getal & Ruimte ondersteunt jou om op een eigentijdse manier les te geven. De omgeving biedt automatische leerroutes, inhoudelijke feedback bij de opdrachten, mogelijkheden tot formatief evalueren (o.a. oefentoetsen), inzicht in de resultaten van je leerlingen en delen van uitwerkingen en antwoorden van je leerlingen. Kortom: veel mogelijkheden om het beste uit je leerlingen naar boven te halen. 

Om zorgeloos te kunnen werken met onze digitale omgeving werken we hard aan het constant verbeteren van de leeromgeving en het corrigeren van fouten. Bekijk de pagina voor de laatste ontwikkelingen en updates van de digitale leeromgeving van Getal & Ruimte via onderstaande button.

Digitale ontwikkelingen Getal & Ruimte

Docentenpakket online bij Getal & Ruimte

Met het online Docentenpakket bij Getal & Ruimte heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kun je jouw leerlingen volgen via de resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, uitwerkingen, proefwerken en werkplanners bij de methode. Daarnaast heb je voor leerjaar 1 toegang tot kant-en-klare toetsen én kun je zelf toetsen samenstellen met Digitaal toetsen.

Let op: als je digitaal wilt toetsen met je klas moet iedere leerling beschikken over een ‘jaarlicentie Digitaal toetsen’.

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

Docentenpakket online bij Getal & Ruimte

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? 
Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Onze trainingen voor Getal & Ruimte

Begin je met Getal & Ruimte en kun je wel wat hulp gebruiken bij het opstarten? Óf maak je al gebruik van Getal & Ruimte en wil je deze optimaal inzetten? Met de trainingen en opleidingen van Noordhoff Academy maak je een vliegende start met je methode. Daarnaast biedt het veel mogelijkheden om meer te leren over formatief evalueren en gepersonaliseerd leren. De trainingen zijn zowel online als klassikaal te volgen.

Meer weten over de trainingen en opleidingen die Noordhoff Academy biedt? Ga naar Noordhoff Academy en schrijf je in voor de gratis online trainingen!

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Onze trainingen voor Getal & Ruimte

Welke wiskunde kiest jouw leerling?

Moet jouw leerling een keuze maken voor wiskunde A, B, C of D? Kijk hieronder voor meer informatie over de profielkeuze voor havo en vwo. De informatie in de brochure geldt voor de examens die vanaf 2017 (havo) / 2018 (vwo) worden afgenomen. Bekijk de Brochures.

Nieuws

 

Al lid van de Getal & Ruimte-community?

Wil je tips om het beste uit wiskunde te halen?
Als eerste weten wanneer er nieuw, actueel lesmateriaal beschikbaar is?

Laat je mailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.