Noordhoff.nl   Basisonderwijs   Engels   Stepping Stones Junior     Proefweken Stepping Stones Junior

Proefweken Stepping Stones Junior

Een nieuwe lesmethode kies je niet zomaar. Dat begrijpen we. Daarom bieden wij nu de unieke mogelijkheid om een volledig ‘theme’ van Stepping Stones Junior met digitale methodematerialen uit te proberen.

header Proefweken SSJR
resource-not-found
Wat maakt Stepping Stones Junior uniek?

🌟 Rijk aan activerende werkvormen.
🎯 Heldere doelen en duidelijke structuur en lesopbouw.
🎓 Voor alle niveaus.
✨ Sluit aan bij de belevingswereld van kinderen.
🚀 Met voorsprong naar de brugklas.

Lees meer over de methode >>

resource-not-found

Proefdraaien onder begeleiding van een methodespecialist

13 mei starten de proefweken van Stepping Stones Junior. Jouw kans om vier weken lang mét je leerlingen de methode uit te proberen, onder begeleiding van een methodespecialist. We beginnen de week met een startwebinar, om te zorgen dat je goed aan de slag kan. En iedere week is er een online inloopsessie, om al je vragen te stellen om de methode nóg beter in te zetten. Zo ervaar je de hele opbouw van de lessen én proef je de gevarieerde en activerende werkvormen. That tastes good!

resource-not-found

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Proefweken kun jij de methode gratis uitproberen in jouw klas. Wat houdt dit in?

  • Je kunt 4 weken lang proefdraaien met ondersteuning.

  • Alle methodematerialen digitaal tot je beschikking.

  • Zelf bepalen in welke groepen je wilt proefdraaien.

  • Toegang tot de online leeromgeving Junior Cloud.

  • Webinar + praktische tips.

  • Eén keer in de week een accountmanager online tot je beschikking voor al je vragen.

Het startmoment van de proefweken is 13 mei 2024. Je kunt je nu inschrijven. Voor aanvang van de proefweken ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt, zodat je goed van start kunt gaan.

Schrijf je hier in >>
resource-not-found

Opbouw en structuur

Stepping Stones Junior gaat uit van 1 les per week. In step 1 is dat een les van 30 minuten, in step 2 en 3 een les van 60 minuten. Je kunt de lessen eventueel in twee delen opsplitsen. Een thema (blok) van Stepping Stones Junior bestaat uit vijf lessen. Drie basislessen, een transferles en een CLIL-les waarbij je het geleerde Engels koppelt aan een ander vakgebied. Je kunt bijvoorbeeld in de vierde proefweek een gymles in het Engels geven. Past dit niet, dan kun je er uiteraard ook een vijfde proefweek aan vastplakken.

resource-not-found

Meer informatie over de lesmethode Stepping Stones Junior

Met Stepping Stones Junior gaat het Engels van jouw leerlingen met sprongen vooruit. De methode biedt alles wat je nodig hebt voor het geven van leuke en afwisselende Engelse lessen. Met het rijke taalaanbod en de aansprekende werkvormen maak je jouw lessen écht awesome! Leerlingen breiden spelenderwijs hun Engelse woordenschat uit en krijgen zelfvertrouwen in het communiceren in een andere taal.

resource-not-found

Onze methodespecialisten staan voor je klaar!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Onze methodespecialisten helpen je graag verder. Bekijk het regio-overzicht om te zien bij wie je terecht kunt.