Noordhoff.nl   Basisonderwijs   Engels   Stepping Stones Junior     Stepping Stones Junior Welkom

Welkom bij Stepping Stones Junior

Wat leuk dat je school voor Stepping Stones Junior heeft gekozen! Graag helpen we je op weg met het bestellen en het voorbereiden op de start van het schooljaar. Op deze pagina vind je alle informatie die van belang is in deze periode.

Stepping Stones Junior Welkom Header
resource-not-found

Materialen bestellen

Titeloverzicht
Bekijk het complete titeloverzicht van Stepping Stones Junior.

Noodzakelijke en additionele materialen om aan te schaffen
In het stroomdiagram kun je zien welke materialen je nodig hebt op basis van verschillende keuzes, en welke materialen je additioneel kunt aanschaffen.

Bestel je materiaal bij je schoolleverancier
Noordhoff Basisonderwijs werkt nauw samen met een groot aantal schoolleveranciers. Je kunt dus bij je eigen schoolleverancier de bestelling van je materialen regelen:

Of bij je eigen schoolleverancier.

resource-not-found

Webinars om je op weg te helpen!

Goed van start webinar

In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij jaarlijks het “Goed van start webinar”. Hiermee begin je goed voorbereid met je methode! Registreer je direct. Zo zorg je dat je direct aan de slag kunt met je eerste les. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

resource-not-found
Goed van start met Junior Cloud

In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij ook ‘’Goed van start webinars” voor Junior Cloud. Registreer je direct! Zo zorg je dat je direct aan de slag kunt met je eerste les. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

resource-not-found

Opstartprogramma

Bridging the Gap - Inhaalprogramma voor starters in groep 5 of 7.

Start je in groep 5 of in groep 7 met Stepping Stones Junior? Dan mis je de vakinhoud van de leerjaren 1 t/m 4 of 1 t/m 6.

In het beknopte inhaalprogramma Bridging the Gap vind je lesbeschrijvingen en werkbladen om de start in groep 5 of 7 goed te laten verlopen. Meer informatie hierover vind je in de algemene handleiding bij de methode.

resource-not-found

Keuzes over de inzet van Stepping Stones Junior

Goed om te overleggen met je collega's!

Voordat je aan de slag gaat met Stepping Stones Junior, is het handig een aantal onderwerpen te bespreken met je collega’s. Zoals keuzes in de toetsing. Over de belangrijkste thema’s lees je in onze whitepapers en artikelen:

resource-not-found

Ouders informeren

Wellicht willen jullie als school de ouders informeren over de nieuwe methode, zodat ook zij weten wat voor soort lessen hun kinderen gaan krijgen voor Engels.

Via onderstaande link kun je een brief downloaden, die je uiteraard naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Toegang digitaal lesmateriaal voor leerkracht en leerling

Stepping Stones Junior Digitaal lesmateriaal

Per schooljaar 2022/2023 worden onze methoden in de nieuwe leeromgeving Junior Cloud aangeboden. Hier staat de groei van leerlingen centraal. Je ziet precies waar ze staan én hoe jij ze kunt laten groeien. Binnen Junior Cloud heb je alles wat je nodig hebt voor jouw lesdag in één omgeving. Inloggen in Junior Cloud doe je via Basispoort .


Koppeling Basispoort – Junior Cloud maken

Om gebruik te kunnen maken van het digitaal lesmateriaal ga je in Basispoort naar > beheer > uitgeverijen en zet je een vinkje voor toestemming uitwisselen gegevens.
LET OP! Werken jij en je collega’s voor het eerst met digitaal lesmateriaal van Noordhoff? Dan moet Noordhoff je School ID uit Basispoort in je account plaatsen. Lukt het niet om de koppeling te maken, dan mist dit ID dus mogelijk. Bel dan onze klantenservice via 088 - 522 6888 om je School ID uit Basispoort door te geven, dan kunnen zij dit in orde maken.

Mis geen nieuws!

Onderwijs is altijd in beweging. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nu aanmelden »

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice