Junior Cloud Trainer!

Leren wordt spelen met Junior Cloud Trainer. Deze online leeromgeving gebruik je naast de methode om extra oefenstof te bieden bij rekenen, spelling en Engels. Leerlingen kunnen tijdens de les maar ook thuis op het juiste niveau én doelgericht aan de slag.

Junior Cloud Trainer Header

Spelenderwijs oefenen met rekenen, spelling én Engels

resource-not-found

Junior Cloud Trainer gebruik je naast de methode

  • Helpt kinderen spelenderwijs te automatiseren.

  • Motiveert om kennis en vaardigheden te onderhouden.

  • Biedt extra uitdaging voor kinderen die snel klaar zijn met hun werk.

resource-not-found

In de wolken

Yorrick is een slimme jongen. Hij weet ontzettend veel en in de klas moet iedereen om hem lachen. Maar het is geen geheim dat spelling een uitdaging voor hem is.

Mouw of mauw, schots of sgeef. Mijn gedachten zijn overal, maar spelling? Bah, saai! Spelletjes op de tablet vind ik wel leuk. Na de les en thuis speel ik nu Woordenslang, soms wel drie spelletjes achter elkaar. Juf is trots op me! "

Junior Cloud Trainer biedt hulp op maat, maar de regie ligt bij de leerkracht

Online extra oefenen

resource-not-found


Ondersteuning voor de leerkracht

Junior Cloud Trainer is een uitgebreid online oefenpakket voor rekenen, spelling en Engels. Het ondersteunt jou, als leerkracht, op elk moment van de dag. Zo kun je het op de weektaak zetten, gebruiken als beloning of inzetten om extra te oefenen tijdens of na de les. Het pakket bevat vele honderden online oefeningen, verdeeld over verschillende modules. Elke leerling kan zelfstandig en op het eigen niveau oefenen.

Oefenen met rekenen, spelling en Engels

1
Rekenen
  • Met een grote variatie aan spellen oefenen de leerlingen met optellen en aftrekken, (deel)tafels, klokkijken, breuken, procenten, maten en gewichten, geld, kommagetallen en cijferen.
2
Spelling
  • Met diverse spellen en dictees oefenen de leerlingen met de CITO-categorieën: luisterwoorden, weetwoorden en regelwoorden.
3
Engels
  • Met aansprekende thema’s verrijken de leerlingen hun woordenschat. Binnen elk thema worden de woorden in verschillende levels van moeilijkheid aangeboden.

Inzetbaar voor alle reken- en taalmethoden

  • Sluit aan bij elke reken- en taalmethode, voor groep 3 tot en met 8.

  • Junior Cloud Trainer biedt hulp op maat, maar de regie ligt bij de leerkracht.

  • Ontwikkeld door en in samenwerking met leerkrachten.

resource-not-found

Ambrasoft wordt Junior Cloud Trainer

Al ruim 20 jaar gebruiken basisscholen Ambrasoft om leerlingen spelenderwijs beter te maken in taal en rekenen. Per schooljaar 2022/2023 verhuist Ambrasoft naar Junior Cloud: dé nieuwe leeromgeving van Noordhoff Basisonderwijs waarin groei centraal staat. De verhuizing is een nieuwe start en bij een nieuwe start hoort een nieuwe naam: Junior Cloud Trainer.
De modules en spellen uit Ambrasoft hebben in eigentijdse stijl een plek gekregen in Junior Cloud Trainer. De navigatie binnen de spellen is verfrist én Tom, Tamira en Robbie hebben een flinke make-over gehad.
In schooljaar 2021/2022 kun je kiezen: Je kunt Junior Cloud Trainer gratis gebruiken in Junior Cloud als je over een licentie Ambrasoft beschikt. In dit schooljaar verbinden we Junior Cloud Trainer ook aan de lesresultaten van de methodes in Junior Cloud. Vanaf schooljaar 2022/2023 werk je volledig in Junior Cloud.

Gratis kennismaken?

Wil je meer weten over extra oefenen met Junior Cloud Trainer? En wil je weten hoe je Junior Cloud Trainer kunt inzetten?

resource-not-found

Hoe mooi is het om kinderen te zien groeien.

Junior Cloud helpt je daarbij!

Leren gaat de hele dag door. Hoe mooi is het om je leerlingen daarin te begeleiden! Om elk kind te zien groeien, ieder op z’n eigen moment. Junior Cloud is de online leeromgeving die je daarbij helpt.

Ga naar Junior Cloud »

Licentie bestellen

Bestellen

LET OP: je bestelt een licentie voor Ambrasoft. Daar krijg je een licentie voor Junior Cloud Trainer bij. Per volgend schooljaar vervangt Junior Cloud Trainer Ambrasoft.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?