Noordhoff.nl   Basisonderwijs   Verkeer   Wijzer! Verkeer     Wijzer Verkeer Welkom

Welkom bij Wijzer! Verkeer

Wat leuk dat je school voor Wijzer! Verkeer heeft gekozen! Graag helpen we je op weg met het bestellen van de methode en het voorbereiden op de start van het schooljaar. Op deze pagina vind je alle informatie die van belang is in deze periode.

Wijzer Verkeer Welkom Header
resource-not-found

Materialen bestellen

Titeloverzicht
Bekijk het complete titeloverzicht van Wijzer! Verkeer.

Bestel je materiaal bij je schoolleverancier
Noordhoff Basisonderwijs werkt nauw samen met een groot aantal schoolleveranciers. Je kunt dus bij je eigen schoolleverancier de bestelling van je materialen regelen:

Of bij je eigen schoolleverancier.

resource-not-found

Keuzes over de inzet van Wijzer! Verkeer

Voordat je aan de slag gaat met Wijzer! Verkeer, is het handig een aantal onderwerpen te bespreken met je collega’s. Zoals keuzes in de toetsing. Om jou en je collega’s te helpen, hebben wij een aantal dingen op een rij gezet, die jullie kunnen gebruiken in een teamvergadering:

resource-not-found

Ouders informeren

Wellicht willen jullie als school de ouders informeren over de nieuwe methode, zodat ook zij weten wat voor soort lessen hun kinderen gaan krijgen voor Verkeer.

Via onderstaande link kun je een brief downloaden, die je uiteraard naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Toegang digitaal lesmateriaal voor leerkracht en leerling

Wijzer! Verkeer

Onze methoden worden in de online leeromgeving Junior Cloud aangeboden. Hier staat de groei van leerlingen centraal. Je ziet precies waar ze staan én hoe jij ze kunt laten groeien. Binnen Junior Cloud heb je alles wat je nodig hebt voor jouw lesdag in één omgeving. Inloggen in Junior Cloud doe je via Basispoort.


Koppeling Basispoort – Junior Cloud maken


Om gebruik te kunnen maken van het digitaal lesmateriaal ga je in Basispoort naar > beheer > uitgeverijen en zet je een vinkje voor toestemming uitwisselen gegevens.
LET OP! Werken jij en je collega’s voor het eerst met digitaal lesmateriaal van Noordhoff? Dan moet Noordhoff je School ID uit Basispoort in je account plaatsen. Lukt het niet om de koppeling te maken, dan mist dit ID dus mogelijk. Bel dan onze klantenservice via 088 - 522 6888 om je School ID uit Basispoort door te geven, dan kunnen zij dit in orde maken.

resource-not-found

Goed van start met Junior Cloud

Ga je binnenkort voor het eerst werken met Junior Cloud? Of wil je je kennis nog even opfrissen? In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij jaarlijks het “Goed van start webinar”. Hiermee zorg je dat je direct aan de slag kunt met je eerste les. In een klein uurtje zie je hoe je met Junior Cloud aan de slag kunt, frissen we je kennis op van Junior Cloud en laten we je alle vernieuwingen in Junior Cloud zien. Met live chat voor al je vragen.


Meld je aan voor een van de webinars Goed van start met Junior Cloud:

Mis geen nieuws!

Onderwijs is altijd in beweging. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nu aanmelden »

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice