Voor nieuwsgierige professionals

Ontdek ons aanbod

Ontdek de wereld achter je werk, met Noordhoff Business. Een nieuwe serie managementboeken voor nieuwsgierige professionals. Vol solide inzichten die je werkwereld verrijken. En praktische kennis om jezelf te ontwikkelen.


Noordhoff Business:
geschreven door experts, gelezen door professionals.

Wicked World

Wicked World

Coronacrisis of een economische en sociale crisis. Een boek over een wereld waarin niets meer vanzelfsprekend is. Waar vinden we houvast? Hoe kunnen we ons beter wapenen tegen onverwachte gebeurtenissen en negatieve gevolgen van een open samenleving? En vooral: hoe kunnen we in deze onzekere tijden alles wat waarde heeft bewaren en nieuwe wegen inslaan waardoor vertrouwen in de toekomst opnieuw kan groeien.

Bestel nu

Regie over innovatie

De huidige tijd leert ons hoe we anders kunnen werken, functioneren, leven en/of ondernemen doordat de overheidsinvloed is toegenomen. Het boek geeft handvatten over hoe dit ondernemen tot stand komt en hoe je er als mens, medewerker en leidinggevende actief regie over kunt nemen. Lees alles over regie en innovatie in dit interessante, goed gewaardeerde boek!

Bestel nu
Regie over Innovatie
Leiderschap: een Gids

Leiderschap, een gids

Juist nu klinkt overal de roep om leiderschap! Tegelijkertijd willen we niet betutteld worden en al helemaal streng bewaakt. Wat vragen we in deze tijd van leiders en hoe moet ik als leider die rol invullen? Vorm je eigen visie op leiderschap in tijden van corona op basis van inzichten uit literatuur en wetenschap, handzaam verzameld in één gids.

Bestel nu

Navigeren op essentie met KPI-Dashboards

De onverwachte wending van het heden vraagt om een heroverweging van de toekomst. Navigeren op essentie reikt de verschillende stappen aan naar een herbezinning en een koppeling van beleid en uitvoering. Het boek laat je zien hoe je onrust kunt omzetten als impuls tot veranderen.

Bestel nu
Navigeren op essentie met KPI-Dashboards

Onze titels

  • Wicked World
  •  

  • Leiderschap een Gids
  •  

  • Regie over Innovatie
  •  

  •  

De nieuwste titels zijn onder meer verkrijgbaar bij

Over Noordhoff Business

Noordhoff Business heeft als missie om nieuwsgierige professionals te stimuleren om de wereld achter hun werk te blijven ontdekken. Juist ook buiten een studieomgeving. Onze boeken bieden nieuwe perspectieven op gevestigde onderwerpen zoals leiderschap en innovatie, en bieden de lezer een combinatie van solide kennis en praktisch toepasbare handvatten. Zowel binnen hun vakgebied als op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Noordhoff Business boeken aanschaffen voor je bedrijf, opleiding, of heb je een andere vraag? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!