Voor nieuwsgierige professionals

Ontdek ons aanbod
Waardevol inkopen

Waarde(n)vol verkopen

Op onze weg naar succes worden we maar al te vaak gehinderd door factoren als concurrentie, economische onzekerheid en stress. Waarde(n)vol verkopen helpt je om te gaan met deze hindernissen, door je een ander perspectief aan te reiken: inspiratie en motivatie voor prestatiekracht op de lange termijn.

Bestel nu

Data-bedreven Marketing

Data succesvol inzetten: het is een vaardigheid die je gewoon kan leren. Data-bedreven marketing laat zien dat we data niet te big moeten maken. Dankzij talloze voorbeelden uit de praktijk, ontdek je hoe je zelf aan de slag kan om marketing naar een hoger niveau te tillen.

Bestel nu
Data-bedreven Marketing
Navigeren op essentie met KPI-Dashboards

Navigeren op essentie met KPI-Dashboards

Waar sta jij voor, waar wil je heen en welke stappen moet je daarvoor zetten? Navigeren op essentie met KPI-dashboards helpt je te focussen op de essentie van jouw bedrijf. Met behulp van de navigatiecyclus zet je beleidsplannen om in uitvoeringsplannen die aanzetten tot acties die écht tot verbetering leiden.

Bestel nu

De nieuwste titels zijn onder meer verkrijgbaar bij

Over Noordhoff Business

Noordhoff Business heeft als missie om nieuwsgierige professionals te stimuleren om de wereld achter hun werk te blijven ontdekken. Juist ook buiten een studieomgeving. Onze boeken bieden nieuwe perspectieven op gevestigde onderwerpen zoals leiderschap en innovatie, en bieden de lezer een combinatie van solide kennis en praktisch toepasbare handvatten. Zowel binnen hun vakgebied als op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Noordhoff Business boeken aanschaffen voor je bedrijf, opleiding, of heb je een andere vraag? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!