Voor nieuwsgierige professionals

Ontdek ons aanbod
Fanstrategie

Fanstrategie

Een merk met veel fans is enorm krachtig. Zorg daarom voor fans die ambassadeur zijn voor je merk. Social media zijn de multiplier voor de fanstrategie. Dit unieke boek biedt je een strategische aanpak, waarbij de psychologie van de fans en de emotie en relatie tussen de fan en het merk centraal staat.

Bestel nu

Resultaatgericht samenwerken met Belbin

De actuele crisis dwingt ons om nieuwe manieren van samenwerken te verkennen. Het model van Belbin biedt een visie op samenwerken die is gebaseerd op het belang van diversiteit en gelijkwaardigheid. Het onderzoekt op een waarderende manier hoe je het beste met het anders-zijn van anderen kunt omgaan.

Bestel nu
Resultaatgericht samenwerken met Belbin
The Art of Business Modelling

The Art of Business Modelling

Hoe ontwikkel je een nieuw bedrijf? Maak kennis met de wereld van business modelling: van start-up, grow-up, scale-up naar step-up en continuïteit! The Art of Business Modelling gidst je, aan de hand van vier verschillende canvassen, door de vier fasen die beginnende ondernemers doorlopen.

Bestel nu

De nieuwste titels zijn onder meer verkrijgbaar bij

Over Noordhoff Business

Noordhoff Business heeft als missie om nieuwsgierige professionals te stimuleren om de wereld achter hun werk te blijven ontdekken. Juist ook buiten een studieomgeving. Onze boeken bieden nieuwe perspectieven op gevestigde onderwerpen zoals leiderschap en innovatie, en bieden de lezer een combinatie van solide kennis en praktisch toepasbare handvatten. Zowel binnen hun vakgebied als op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Noordhoff Business boeken aanschaffen voor je bedrijf, opleiding, of heb je een andere vraag? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!