Skip to Content

Boek-op-maat: speciaal voor jouw onderwijs gemaakt!

Moderne onderwijsconcepten vragen om maatwerkoplossingen, zeker als het gaat om leermiddelen. Met boek-op-maat ondersteunt Noordhoff het thematische en competentiegerichte onderwijs.


Hoe werkt het

Selecteer uit een ruim aanbod Noordhoffboeken de hoofdstukken die je wilt gebruiken en stel zo jouw eigen boek-op-maat samen. Geef aan hoeveel exemplaren je wilt afnemen. Vervolgens drukt Noordhoff jouw eigen maatwerkboek met inhoudsopgave, paginanummering, ingenaaid en met een fullcolour-omslag.    
 
 
 
  • Het door jou samengestelde boek sluit perfect aan bij jouw onderwijssituatie en het aantal beschikbare studie-uren of ECTS. Jij bepaalt namelijk zelf de inhoud, volgorde en daarmee de omvang van het boek.
  • Je kunt bij het samenstellen van jouw boek-op-maat kiezen uit het zeer brede aanbod van Noordhoff. Op dit moment kun je kiezen uit ruim 700 titels!
  • Jouw boek wordt geleverd in de kwaliteit die je van Noordhoff gewend bent, met desgewenst het logo en de naam van jouw onderwijsinstelling.
  • Studenten betalen alleen voor het materiaal dat voor hun specifieke onderwijssituatie is geselecteerd.

Advies op maat

Maak jouw eigen selectie

Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan. Jouw accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen door te spreken.

Advies op maat