Skip to Content

Boek-op-maat: speciaal voor úw onderwijs gemaakt!

Moderne onderwijsconcepten vragen om maatwerkoplossingen, zeker als het gaat om leermiddelen. Met boek-op-maat ondersteunt Noordhoff het thematische en competentiegerichte onderwijs.


Hoe werkt het

Selecteer uit een ruim aanbod Noordhoffboeken de hoofdstukken die u wil gebruiken en stel zo uw eigen boek-op-maat samen. Geef aan hoeveel exemplaren u wil afnemen. Vervolgens drukt Noordhoff Uitgevers uw eigen maatwerkboek met inhoudsopgave, paginanummering, ingenaaid en met een fullcolour-omslag.    
 
 
 
  • Het door u samengestelde boek sluit perfect aan bij uw onderwijssituatie en het aantal beschikbare studie-uren of ECTS. U bepaalt namelijk zelf de inhoud, volgorde en daarmee de omvang van het boek.
  • U kunt bij het samenstellen van uw boek-op-maat kiezen uit het zeer brede aanbod van Noordhoff Uitgevers. Op dit moment kunt u kiezen uit ruim 700 titels!
  • Uw boek wordt geleverd in de kwaliteit die u van Noordhoff Uitgevers gewend bent, met desgewenst het logo en de naam van uw onderwijsinstelling.
  • Studenten betalen alleen voor het materiaal dat voor hun specifieke onderwijssituatie is geselecteerd.

Advies op maat

Maak uw eigen selectie

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan. Uw accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

Advies op maat