Skip to Content

NU Nederlands 2e editie

Met de mbo-methode NU Nederlands 2e editie kies je voor een heldere structuur en vormgeving en een krachtige didactiek. Een mbo-methode waarmee je kunt differentiëren en digitaal toetsen afnemen. Studenten profiteren van de persoonlijke leerroutes, examentrainingen en online opdrachten. Ruim 100.000 studenten maken enthousiast gebruik van NU Nederlands!

NU Nederlands 2e editie

NU Nederlands 2e editie

  • Eenvoudig differentiëren: toegang tot alle niveaus
  • Krachtige didactiek en heldere structuur
  • Digitale oefentoetsen
Beoordelingsexemplaar aanvragen

 

De kracht van NU Nederlands

NU Nederlands heeft alles wat je als mbo-docent zoekt: een heldere structuur, een stevige didactiek van leren, oefenen en toetsen en maximale vrijheid om jouw eigen programma en individuele leerroutes samen te stellen. In de voortgangsmonitor zie je in één oogopslag welke onderdelen uw studenten al beheersen en waar ze nog moeite mee hebben. Zo kunt je je lessen optimaal voorbereiden en de slimste route naar het examen zoeken.


Bekijk de brochure                                   Bekijk de uitlegvideo


Digitaal lesmateriaal bij NU Nederlands

Een overzichtelijk online platform met opdrachten, begrippentrainers en projecten voor studenten. Voor jou als docent staan er PowerPoint presentaties, kijktips per paragraaf en scenario’s.

In de online voortgangsmonitor zie je in één oogopslag welke onderdelen jouw studenten al beheersen en waar ze nog moeite mee hebben. 

Digitaal lesmateriaal bij NU Nederlands

Assortiment en prijzen

Met NU Nederlands kun je kiezen: of volledig digitaal werken of een combinatie van boek en digitaal. Ieder niveau heeft twee leerwerkboeken (deel A en  deel B). Er zijn boeken voor niveau 1F, 2F en 3F. Werk je alleen online dan heb je toegang tot alle niveaus.

Kies je voor een online licentie? Er zijn licenties beschikbaar met een duur van 1 jaar, 2 jaar of 4 jaar.

Assortiment en prijzen

Ontdek onze nieuwste generieke mbo-methodes

Noordhoff ontwikkelt lesmethodes voor mbo Nederlands, Engels, Rekenen en Burgerschap. Altijd met een duidelijke structuur en een stevige didactiek. Digitaal, uit een boek, of beide. Met persoonlijke leerroutes voor iedere student. En alle ruimte voor docenten om hun tijd en aandacht slimmer te besteden. Voor helder leren vandaag en een goede basis voor morgen.

Ontdek onze nieuwste generieke mbo-methodes

Gratis mbo-trainingen

Leer, ontdek, ontwikkel met onze mbo-trainingen

Om je tijd en moeite te besparen starten we elk schooljaar met mbo-trainingen. Tijdens deze trainingen leer je snel hoe je alles uit de lesmethode haalt.

Gratis mbo-trainingen

Nieuws