Home   Nieuws     Jeffrey Raskeyn uitgeroepen tot CCO van het jaar

11 maart 2024

Jeffrey Raskeyn uitgeroepen tot CCO van het jaar

resource-not-found

Commercieel directeur Noordhof wint CCO-verkiezing 2023

Jeffrey Raskeyn uitgeroepen tot CCO van het jaar

Jeffrey Raskeyn, sinds 2019 Commercieel directeur bij Noordhoff, is uitgeroepen tot Chief Commercial Officer van het Jaar! De finale vond plaats op 7 maart tijdens Het Sales Event, dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Sales Management Association (SMA) in Grand Hotel Huis ter in Noordwijk.

De spannende ontknoping van de verkiezing was het resultaat van een zorgvuldig selectieproces, dat maanden in beslag nam. Er werd gekeken naar de eindverantwoordelijke rol, behaalde resultaten en de complexiteit en vernieuwing van businessmodellen. Ook werden er gesprekken gevoerd, niet alleen werden collega’s van Noordhoff geïnterviewd, ook werd uitgebreid met klanten en salespartners gesproken.

Van de in totaal 20 deelnemende CCO’s wist Jeffrey door te dringen tot de laatste 3 finalisten en tijdens het jaarlijkse sales event van de SMA op 7 maart werd hij na een laatste interview met de jury én een pitch verkozen tot CCO van het jaar 2023.

Impact maken
Jeffrey overtuigde de jury door een bevlogen pitch waarin hij pleitte voor goed en toegankelijk onderwijs voor iedereen, zodat ieder kind een kans krijgt om zijn/haar talenten volledig te benutten. Met goed onderwijs leg je de basis om verder te komen in het leven, en dit mag je nooit voor granted nemen. Dat was ook zijn motivatie om in 2019 voor een baan bij Noordhoff te kiezen, een bedrijf met een rijke historie van bijna 190 jaar in het Nederlandse educatieve landschap. En vooral vanwege de impact die hij bij Noordhoff kan maken: dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen gebruik van Noordhoff-lesmethodes.

Uit het juryrapport
De pitch werd gewaard door de jury. Uit het juryrapport: “Met grenzeloze passie voor resultaten heeft Jeffrey de commerciële transitie bij Noordhoff vormgegeven, waardoor de terugkerende omzet significant is gegroeid en steeds meer scholen in het voortgezet onderwijs leermiddelen rechtstreeks bij Noordhoff aanschaffen”.

Teameffort
Noordhoff neemt een belangrijke plaats in een het Nederlandse onderwijs en ik ben er dan ook trots op om voor dit mooie bedrijf als commercieel directeur te mogen werken. Ik zie deze verkiezing tot CCO van het jaar als een erkenning voor al mijn collega’s bij Noordhoff. Succes is een teameffort, een optelsom van vele kleine inspanningen – dag in, dag uit.

Het Sales Event
Het Sales Event in Noordwijk wordt door de SMA georganiseerd voor (sales)professionals uit het bedrijfsleven en onderwijs en staat in het teken van kennisdeling en netwerkmogelijkheden. Het hoogtepunt is de bekendmaking van de winnaars van de Young Sales Professional, Salesmanager en Chief Commercial Officer van het Jaar. Dit jaren waren Emily Dobbe (Karpi), Anita van Dorst-Reijne (Agrifirm) en Jeffrey Raskeyn (Noordhoff) de winnaars.

Auteur

resource-not-found

Noordhoff

Kennispartner van leergierig Nederland

We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff brengt je verder.