Professional

Vakbekwame en deskundige medewerkers, daar gaat het ons om. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe technologieën en innovatieve mogelijkheden om medewerkers te ondersteunen bij de uitoefening van hun beroep. Hiermee dragen we bij aan de kwaliteit en veiligheid in jouw organisatie. Dit doen wij niet alleen; samen met onze klanten en partners brengen we onze slimme oplossingen tot stand.

 

 

LearnLinq (LMS)

LearnLinq is een eigentijds Leer Management Systeem (LMS) voor cursusadministratie, planning en opleidingsmanagement. Ook voor compliance management is het een krachtige oplossing. LearnLinq is relatief jong en heeft nu al internationale nominaties ontvangen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, implementatie en snelst groeiend LMS.

LearnLinq (LMS)

AskMe, digitale assistent op de werkvloer

Medewerkers moeten onder alle omstandigheden precies weten wat te doen, hoe dat te doen en hoe ze de benodigde apparatuur en machines moeten bedienen.

Klassikale sessies, praktijktraining en e-learning geven een goede basis. Maar wat als je als medewerker op de werkvloer in een situatie komt waarin je het even niet meer weet? Dan biedt de werkplekondersteuning van AskMe de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm.

AskMe, digitale assistent op de werkvloer

Zelf e-learning ontwikkelen

Noordhoff ontwikkelt zelf al meer dan tien jaar e-learning voor diverse branches. We hebben veel ervaring met co-creatie met klanten. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld in de gezondheidszorg samen met Profportaal Zorg leerpaden voor verpleegkundigen. Ook beschikken wij over verschillende auteurstools waarmee je eenvoudig zelf e-learning kunt ontwikkelen. Binnen het leermanagementsysteem LearnLinq, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Easygenerator.

Zelf e-learning ontwikkelen

Consultancy & ondersteuning

Een goede analyse en doordacht plan van aanpak zijn voorwaarde voor een succesvolle implementatie. Wanneer je digitaal leren een prominente rol geeft in de organisatie en/of met performance support aan de slag gaat, dan is het fijn als je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en niet onnodig in valkuilen stapt. Gelukkig hebben wij al meer dan 20 jaar praktijkervaring en meer dan 700 implementaties gedaan. Wij weten welke impact het op zowel jouw organisatie als werkprocessen heeft. Hierdoor kunnen we je als geen ander goed begeleiden en adviseren.

Voor meer informatie neem contact op met:
Brigitte Jager – Back Office
Tel. 06 10 56 16 31
E-mail: b.jager@noordhoff.nl

 

Consultancy & ondersteuning

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen over een leeroplossing, heb je interesse in een proefaccount of wil je een afspraak op locatie?

Onze accountmanagers staan voor je klaar.

Wij staan voor je klaar!