Professional

Wie werkt, leert. En wie leert, die groeit. Zo ontwikkel je jezelf continu, als persoon en als professional. Wanneer je even iets opzoekt, tijdens je dagelijkse werk. Als je een uurtje pakt om iets uit te zoeken. En als je de tijd neemt voor een training om je kennis te verdiepen of te verbreden.

Noordhoff brengt kennis dichtbij. Voor professionals en organisaties die efficiënt en veilig willen werken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale werkplekondersteuning en slimme, persoonlijke leertechnologie. Zodat jij iedere dag kunt werken, leren én groeien op een manier die bij jou past.
Noordhoff. Brengt je verder

Onze grootste doelgroepen

Zorg

Voor professionals in de zorg

Meer informatie

Bouw

Voor professionals in de bouw

Meer informatie

Industrie

Voor professionals in de industrie

Meer informatie

Management

Voor nieuwsgierige professionals

Meer informatie

Onze leeroplossingen

Eén betrouwbare partner voor al jouw leeroplossingen. Onze leeroplossingen zijn branche onafhankelijk in te zetten. Zo wordt LearnLinq bijvoorbeeld ook bij overheidsinstellingen gebruikt en in de recreatiebranche. Ook AskMe kent vele toepassingen.

 

 

 

 

E-learning voor bij- en nascholing

Noordhoff ontwikkelt al meer dan tien jaar e-learning voor diverse branches. We hebben veel ervaring met co-creatie met klanten. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld in de gezondheidszorg samen met Profportaal Zorg leerpaden voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen, verzorgenden en medisch ondersteunend personeel. Inmiddels hebben we meer dan 250 ZorgPad Professional leerpaden gemaakt met inhoudsdeskundigen en vakexperts. We komen altijd graag in contact met nieuwe auteurs. 

Ook beschikken wij over verschillende mogelijkheden waarmee je eenvoudig zelf e-learning kunt ontwikkelen. Binnen het leermanagementsysteem LearnLinq, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Easygenerator.

 

 

E-learning voor bij- en nascholing

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen over een leeroplossing, heb je interesse in een proefaccount of wil je een afspraak op locatie?

Onze accountmanagers staan voor je klaar.

Wij staan voor je klaar!
 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Social Media
We delen ook regelmatig nieuws, leuke weetjes en tips via social media. Houd onze Facebook-pagina of onze LinkedIn-pagina in de gaten.

                                                     

Volg ons via LinkedIn                                            Volg ons via Facebook

Nieuws