Noordhoff.nl     Noordhoff Business

Noordhoff Business

Onze missie is om nieuwsgierige professionals te stimuleren om de wereld achter hun werk te blijven ontdekken. Juist ook buiten een studieomgeving.

noordhoff professional management domain-header

Nieuwe producten

Een greep uit onze nieuwste titels

resource-not-found

Titels voor Professional

Naast schoolboeken biedt Noordhoff ook titels voor Professionals. Elk jaar breiden wij deze collectie uit met interessante titels passend bij de maatschappelijke ontwikkelingen. Bekijk ze allemaal!

resource-not-found

The Art of Business Modelling

Hoe ontwikkel je een nieuw bedrijf? Maak kennis met de wereld van business modelling: van start-up, grow-up, scale-up naar step-up en continuïteit! The Art of Business Modelling gidst je, aan de hand van vier verschillende canvassen, door de vier fasen die beginnende ondernemers doorlopen.

 

Fanstrategie

Een merk met veel fans is enorm krachtig. Zorg daarom voor fans die ambassadeur zijn voor je merk. Social media zijn de multiplier voor de fanstrategie. Dit unieke boek biedt je een
strategische aanpak, waarbij de psychologie van de fans en de emotie en relatie tussen de fan en het merk centraal staat.

 

Resultaatgericht
samenwerken met Belbin

De actuele crisis dwingt ons om nieuwe manieren van samenwerken te verkennen. Het model van Belbin biedt een visie op samenwerken die is gebaseerd op het belang van diversiteit en gelijkwaardigheid. Het onderzoekt op een waarderende manier hoe je het beste met het anders-zijn van anderen kunt omgaan.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice