Stepping Stones,
on top of the world!

Stepping Stones opent de deuren naar de wereld! Alle leerlingen, van vmbo-b tot vwo+, en TTO, ervaren dat ze zich in verschillende situaties kunnen redden in de nummer-1-wereldtaal. Daarbij staat het plezier in het leren altijd voorop: leerlingen worden verrast door de bronnen, onderwerpen, filmpjes en werkvormen.

Stepping Stones is verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX!

Uitgelicht

FLEX: de ideale mix

Stepping Stones is verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX. Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van altijd actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak.

Met FLEX heb je: 

 • Boeken die leerlingen mogen houden
  Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  
 • Een persoonlijke digitale leeromgeving
  In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.
 • Altijd actueel 
  De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt voor de meeste methodes maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam
Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

FLEX: de ideale mix

Docentenpakket online bij Stepping Stones

Met het online Docentenpakket bij Stepping Stones heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kun je je leerlingen volgen via de resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, antwoorden, toetsen en werkplanners bij de methode.

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

Docentenpakket online bij Stepping Stones

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? 
Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal
Noordhoff Academy

Noordhoff Academy

Leren houdt nooit op. Er zijn altijd dingen die beter kunnen. Ook kunnen inzichten veranderen, waardoor je je in een bepaalde richting wilt ontwikkelen. Noordhoff Academy helpt je graag bij jouw ontwikkeling als onderwijsprofessional. Bekijk ons volledige aanbod en we maken graag een afspraak bij jou op school.

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Inloggen


Bij Stepping Stones zijn twee digitale leeromgevingen. Klik op de editie die je gebruikt om in te loggen in de juiste leeromgeving.

Nieuws

 • Op onze nieuwe pagina voor Digitale ontwikkelingen kun je de nieuwste ontwikkelingen van het platform voor gepersonaliseerd leren volgen.
 • Wilt u actief en op een andere manier met uw vak bezig zijn? Lijkt het u leuk om samen te werken met collega’s uit het hele land en lesmateriaal te ontwikkelen dat op vele scholen gebruikt wordt?
 • Vinden jouw leerlingen het lastig om te begrijpen wat ze nou écht later kunnen doen met Engels? Daar kan deze site wellicht bij helpen. Wat houdt een talenstudie nu echt in?
 • En, hebben jouw leerlingen tijdens de herfstvakantie al een mooie start gemaakt met de verplichte boekenlijst? Of hebben ze tóch nog een beetje extra motivatie nodig?
 • De nieuwste editie van Stepping Stones voor de bovenbouw is natuurlijk al beschikbaar in de vorm van een textbook + workbook + online. Maar vanaf volgend schooljaar (2020-2021) is deze editie ook beschikbaar als geïntegreerd text/workbook met naslagwerk (de bekende Reference) en online leeromgeving!
 • Ga je (weer) met de methode Stepping Stones werken? Bij deze methode zit een online omgeving die je kan helpen bij gepersonaliseerd lesgeven.
 

Al lid van de Stepping Stones-community?

Wilt u tips om het beste uit Stepping Stones te halen?
Als eerste weten wanneer er nieuw lesmateriaal beschikbaar is?

Laat uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.