Chemie Overal

Chemie Overal biedt jouw leerlingen de succesbeleving waardoor ze gemotiveerd zijn het beste uit zichzelf te halen. Scheikundige concepten worden ondersteund door relevante contexten. Dat maakt het vak echt, actueel en herkenbaar.
Chemie Overal is een complete methode: met edities voor leerjaar 3 havo en 3 vwo, NaSk2 vmbo bovenbouw en voor havo/vwo bovenbouw. Ook is er een Engelstalige editie voor 3 havo/vwo: It’s all Chemistry.
Door oog te hebben voor de verschillen kun je met Chemie Overal het verschil maken!

Chemie Overal is nu ook verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX!

Uitgelicht

FLEX: de ideale mix

Chemie Overal is nu verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX. Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van altijd actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak.

Met FLEX heb je: 

  • Boeken die leerlingen mogen houden
    Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  
  • Een persoonlijke digitale leeromgeving
    In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.
  • Altijd actueel 
    De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt voor de meeste methodes maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam
Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

FLEX: de ideale mix

Ook bij Scheikunde

Samen met Examensprint en Binas biedt Noordhoff een compleet aanbod: van klas 1 tot en met het eindexamen.

Docentenpakket online bij Chemie Overal

Met het online Docentenpakket bij Chemie Overal heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kun je je leerlingen volgen via de resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, antwoorden, proefwerken en werkplanners bij de methode. Daarnaast heb je toegang tot kant-en-klare toetsen én kun je zelf toetsen samenstellen met Digitaal toetsen.

Let op: als je digitaal wilt toetsen met je klas moet iedere leerling beschikken over een ‘jaarlicentie Digitaal toetsen’.

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

Docentenpakket online bij Chemie Overal

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? 
Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Onze trainingen voor Chemie Overal

Begin je met Chemie Overal en kun je wel wat hulp gebruiken bij het opstarten? Óf maak je al gebruik van Chemie Overal en wil je deze optimaal inzetten? Met de trainingen en opleidingen van Noordhoff Academy maak je een vliegende start met je methode. Daarnaast biedt het veel mogelijkheden om meer te leren over formatief evalueren en gepersonaliseerd leren. De trainingen zijn zowel online als klassikaal te volgen.

Meer weten over de trainingen en opleidingen die Noordhoff Academy biedt? Ga naar Noordhoff Academy en schrijf je in voor de gratis online trainingen!

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Onze trainingen voor Chemie Overal

Nieuws

Al lid van de Chemie Overal-community?

Wil je tips om het beste uit Chemie Overal te halen?
Als eerste weten wanneer er nieuw, actueel lesmateriaal beschikbaar is?

Laat je mailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.