Skip to Content

Management & Bedrijfskunde

Samen met docenten en de beroepspraktijk ontwikkelt Noordhoff al jarenlang leermiddelen die aansluiten op de praktijk van het vakgebied Management en bedrijfskunde. Door intensief samen te werken met docenten en de beroepspraktijk, veranderen onze leermiddelen mee met ontwikkelingen in het onderwijs en in de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan de transitie van vak- naar projectgestuurd onderwijs.

Over Management & Bedrijfskunde

In verschillende deelgebieden zoals projectmanagement, management, ondernemerschap en bedrijfskunde maken we (online) lesmateriaal voor zowel de propedeuse als hoofdfase. Onderwerpen als duurzaamheid, internationalisering en bijvoorbeeld de rol van data willen we zo actueel mogelijk verwerken in onze producten. Uw input is daarom zeer belangrijk.

Wilt u meedenken over leermiddelen voor het vakgebied Management & Bedrijfskunde? We gaan graag met u in gesprek!

Ga naar het contactformulier >>

Nieuws

Maak kennis met Leert.

Online platform voor studieadvies, toetsen en feedback

Alle toetsen van Noordhoff op één overzichtelijke plek, gecombineerd met een persoonlijk studieadvies voor uw studenten en duidelijke feedback bij foute antwoorden. Hoe klinkt dat? Met ons nieuwste online platform Leert. kan het! 

Voor € 9,95 heb je 6 maanden lang toegang tot alle vakken. Met toetsen voor ruim 160 verschillende boeken zit er altijd wel wat voor je tussen!

Maak kennis met Leert.