Wat moet ik doen bij de melding 'Het lijkt erop dat de datum- en tijdsinstellingen van je computer niet goed ingesteld zijn'?

Deze foutmelding komt door de tijdsinstellingen op je computer. Het kan zijn dat de tijd niet automatisch is aangepast naar de winter- of zomertijd. Klopt de tijd op je computer met de werkelijke tijd?

 

Wanneer de wintertijd of zomertijd wel juist staat ingesteld, maar de melding ‘Er is een fout opgetreden bij het laden van de gegevens’ blijft verschijnen dan moet je:

  1. Automatische tijd instellingen aan zetten;
  2. Tijdzone instellen op (UTC +01:00) Amsterdam;
  3. Automatisch aanpassen aan zomer-/wintertijd aan zetten.

Gerelateerde artikelen

Foutcode 100: Het lijkt erop dat je niet goed bent ingelogd via de Elektronische Leeromgeving (ELO)Foutcode 102: De gebruiker is niet goed meegekomenFoutcode 101: Het portaal van de school is niet goed ingerichtFoutcode 110: Het portaal van de school waar je vandaan komt, is niet bekendFoutcode 111: Het portaal van de school waar je vandaan komt, is niet correctFoutcode 112: Het portaal van de school waar je vandaan komt, is niet correctFoutcode 120: EAN komt niet voor in tegoedenFoutcode 121: Deze link is niet gekoppeld met een productFoutcode 124: Je hebt niet de juiste rol voor dit type productFoutcode 125: Toegang geweigerdFoutcode 126: Dit product is nog niet gepubliceerdFoutcode 140: De link die u gebruikt is niet correctFoutcode 150: Gebruiker nog niet bekend Foutcode 165: Er is een probleem met het koppelen van uw accountFoutcode 199: Er is een technische fout opgetreden in de directe toegang