Skip to Content

NU Rekenen 2e editie

Getallen, verbanden, verhoudingen, meten. Alle rekenvaardigheden die in het dagelijks leven en de beroepspraktijk belangrijk zijn, vindt u in NU Rekenen. Met NU Rekenen kiest u voor een heldere structuur en vormgeving en een krachtige didactiek. Inmiddels maken al ruim 80.000 studenten enthousiast gebruik van NU Rekenen.

NU Rekenen 2e editie

NU Rekenen 2e editie

  • Eenvoudig differentiëren: toegang tot alle niveaus
  • Ruim 350 animaties met uitleg
  • Groot aanbod digitale hoofdstuk- en niveautoetsen
Beoordelingsexemplaar aanvragen

 

De kracht van NU Rekenen

NU Rekenen heeft alles wat u als mbo-docent zoekt: een heldere structuur, een stevige didactiek van leren, oefenen en toetsen en maximale vrijheid om uw eigen programma en individuele leerroutes samen te stellen.  In de voortgangsmonitor ziet u in één oogopslag welke onderdelen uw studenten al beheersen en waar ze nog moeite mee hebben. Zo kunt u uw lessen optimaal voorbereiden en de slimste route naar het examen zoeken.

Bekijk de uitlegvideo >>


Digitaal lesmateriaal bij NU Rekenen

Een overzichtelijk online platform met opdrachten, begrippentrainers en projecten voor studenten. Voor jou als docent staan er PowerPoint presentaties, kijktips per paragraaf en scenario’s.

In de online voortgangsmonitor zie je in één oogopslag welke onderdelen jouw studenten al beheersen en waar ze nog moeite mee hebben. 

Digitaal lesmateriaal bij NU Rekenen

Assortiment en prijzen

Met NU Rekenen kun je kiezen: of volledig digitaal werken of een combinatie van boek en digitaal. Ieder niveau heeft twee leerwerkboeken (deel A en deel B). Er zijn boeken voor niveau 1F, 2F en 3F. Werk je alleen online dan heb je toegang tot alle niveaus.

Kies je voor een online licentie? Er zijn licenties beschikbaar met een duur van 1 jaar, 2 jaar of 4 jaar.

Assortiment en prijzen

Gratis mbo-trainingen

Leer, ontdek, ontwikkel met onze mbo-trainingen

Om je tijd en moeite te besparen starten we elk schooljaar met mbo-trainingen. Tijdens deze trainingen leer je snel hoe je alles uit de lesmethode haalt.

Gratis mbo-trainingen

Nieuws