Middelbaar beroepsonderwijs

Geef je studenten een goede basis, met de mbo-methodes van Noordhoff. Onze methodes zijn duidelijk en persoonlijk, voor iedere student. Voor de technicus en de creatieveling. Voor de zorgverlener en de ondernemer. Voor wie al bijna klaar is voor het examen én voor wie extra oefening en aandacht nodig heeft. Omdat een goede basis iedere student straks verder brengt.

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Hebben jij en jouw studenten het liefste een boek in handen? Of toch liever nooit meer met boeken slepen? Of juist klassikaal uit een boek werken en thuis het huiswerk digitaal maken? Het kan allemaal.

Onze mbo-methoden zijn geschikt voor individueel leren, oefenen en toetsen en voor klassikaal gebruik. Je kunt ervoor kiezen om volledig digitaal te werken of gecombineerd met boeken. Probeer, ontdek en ervaar wat voor jou en jouw studenten het beste werkt. 

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Wij staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je een vraag of opmerking over één van onze producten? We komen graag met je in contact!

Met vragen over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag jouw vragen.

 

Wij staan voor je klaar!

Nieuws