Homeย  โ€บ ย Nieuws ย  โ€บ ย  Feestelijke start van "Geef een prentenboek cadeau"

21 mei 2024

Feestelijke start van "Geef een prentenboek cadeau"

Feestelijke start van "Geef een prentenboek cadeau"
resource-not-found

๐Š๐จ๐ฆ ๐ฎ๐ข๐ญ ๐๐ข๐ž ๐ค๐ซ๐š๐š๐ง! ๐Ÿ—๏ธ

Op de bouwplaats van onze buren Janssen de Jong Bouw was de aftrap van de landelijke leesbevorderingsactie ๐’ข๐“ฎ๐“ฎ๐’ป ๐“ฎ๐“ฎ๐“ƒ ๐“…๐“‡๐“ฎ๐“ƒ๐“‰๐“ฎ๐“ƒ๐’ท๐“ธ๐“ฎ๐“€ ๐’ธ๐’ถ๐’น๐“ฎ๐’ถ๐“Š. Een groep kleuters van OBS de Driespan kreeg de eerste exemplaren van het prentenboek Kom uit die kraan! van schrijver Tjibbe Veldkamp en illustrator Alice Hoogstad.

Zowel Janssen de Jong Bouw als Noordhoff doneert in samenwerking met boekhandel Van der Velde een flink aantal boeken aan het project 'Kansrijk in de wijk' van de GGD. Het doel van de campagne is om zoveel mogelijk kinderen te laten opgroeien tussen de boeken. Dat sluit perfect aan op waar wij bij Noordhoff voor gaan: een leesvaardige toekomst voor iedereen.

Wil je ook meedoen? Kijk op https://lnkd.in/dnV5nXK welke Nederlandse en Vlaamse boekwinkels meedoen en geef voor โ‚ฌ2,99 een boek cadeau.

Ook RTV Noord was aanwezig. Zij maakten een leuke video over de lancering. Deze bekijk je hier.

๐Ÿ“ธ Marjolein Jense

Auteur

resource-not-found

Noordhoff

Kennispartner van leergierig Nederland

We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff brengt je verder.