Skip to Content

Sponsoring 

Onderwijs, de kans van je leven

“Een kind dat leert, is een kind met kansen. Want op school leer je veel meer dan lezen, schrijven en rekenen. Je leert er voor jezelf opkomen. Vriendschappen aangaan en relaties ontwikkelen. Zuinig zijn op je lichaam. En natuurlijk: je talenten ontwikkelen. Wat je op school leert, is voor altijd.” 
– website Edukans

 

Edukans bouwt aan onderwijs
Wereldwijd gaan 263 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren.

Edukans is al tientallen jaren voorvechter van de ontwikkeling van kinderen. Zij werken samen met scholen, docenten en ouders om kinderen optimale kansen te bieden. Dankzij hun jarenlange ervaring mag Edukans zich specialist noemen op het gebied van onderwijs in ontwikkelingslanden. Zie voor meer informatie www.edukans.nl 

Noordhoff steunt Edukans
Vanuit de gedachte dat goede leermiddelen essentieel zijn voor goed onderwijs, werkt Noordhoff al ruimt 180 jaar aan de toekomst van kinderen in Nederland. Wij zien het ook als onze verantwoordelijkheid om onderwijs wereldwijd te helpen ontwikkelen en verbeteren. Om dit zo effectief mogelijk en op een continue basis vorm te geven, doen wij dit door samen te werken met Edukans. 

Ook helpen?
Geef een kind de kans van z’n leven! Dat kan op heel veel verschillende manieren. Door direct te doneren via de website van Edukans, mee te doen aan Schoenmaatjes, in actie te komen of met het World Teacher programma op reis te gaan bijvoorbeeld. 

Lees meer over meehelpen >>
 
Wij hebben ervoor gekozen ons corporate sponsorbudget volledig in te zetten voor Edukans, hetgeen betekent dat wij andere sponsorverzoeken niet kunnen honoreren.