Skip to Content

 

Sponsoring 

Noordhoff steunt Edukans
Noordhoff werkt al ruim 180 jaar met goede leermiddelen aan de toekomst van kinderen in Nederland. Maar wij willen ook graag bijdragen aan goed onderwijs voor kinderen in andere delen van de wereld. Wij werken hiervoor samen met Edukans.

Dit is Edukans
Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Wereldwijd gaan 258 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Onderwijs geeft kinderen vaardigheden waarmee ze aan een goede toekomst kunnen bouwen. Daarom werkt Edukans iedere dag aan beter onderwijs in ontwikkelingslanden. Zie voor meer informatie www.edukans.nl.

Onderwijs, de kans van je leven

“Een kind dat leert, is een kind met kansen. Want op school leer je veel meer dan lezen, schrijven en rekenen. Je leert er voor jezelf opkomen. Vriendschappen aangaan en relaties ontwikkelen.
Zuinig zijn op je lichaam. En natuurlijk: je talenten ontwikkelen. Wat je op school leert, is voor altijd.”


– website Edukans


Ook helpen?
Geef een kind de kans van z’n leven! Dat kan op heel veel verschillende manieren. Door direct te doneren via de website van Edukans, mee te doen aan Schoolmaatjes of met het World Teacher programma op reis te gaan bijvoorbeeld. 

World Teacher reis
In oktober 2019 ging collega Mirte van Dijk op Edukans’ World Teacher reis naar Ghana. Een Verrijkend avontuur! Wie leerde van wie? 


Wij hebben ervoor gekozen ons corporate sponsorbudget volledig in te zetten voor Edukans.