Pincode, échte en aansprekende economie!

Pincode maakt met een glasheldere structuur en een leerlinggerichte aanpak serieuze economische inhoud overzichtelijk voor leerlingen. Pincode biedt een doorlopende leerlijn en perfecte examengarantie.

Pincode is nu ook verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX!

Uitgelicht

FLEX: de ideale mix

Pincode is nu verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX. Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van altijd actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak.

Met FLEX heb je: 

  • Boeken die leerlingen mogen houden
    Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  
  • Een persoonlijke digitale leeromgeving
    In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.
  • Altijd actueel 
    De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt voor de meeste methodes maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam
Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

FLEX: de ideale mix

Docentenpakket online bij Pincode

Met het online Docentenpakket bij Pincode heeft u toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kunt u leerlingen volgen via de resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, antwoorden, proefwerken en werkplanners bij de methode.

U bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

 

Docentenpakket online bij Pincode

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? 
Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Noordhoff Academy

Noordhoff Academy biedt trainingen en opleidingen aan in het voortgezet onderwijs - voor professionals, door professionals. Er zijn zowel online als klassikale mogelijkheden. De online trainingen zijn gratis te volgen en ondersteunen je om de methode van Noordhoff en de digitale omgeving optimaal te gebruiken. De klassikale trainingen en opleidingen worden door vakspecialisten gegeven en hebben een meer praktische insteek en persoonlijke begeleiding.

Bekijk nu snel de website www.noordhoffacademy.nl en schrijf je gelijk in voor de gratis online trainingen!

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Noordhoff Academy

Inloggen


Bij Pincode zijn twee digitale leeromgevingen. Klik op de editie die u gebruikt om in te loggen in de juiste leeromgeving.

Nieuws

 

Al lid van de Pincode-community?

Wilt u tips om het beste uit Pincode te halen?
Als eerste weten wanneer er nieuw lesmateriaal beschikbaar is?

Laat uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.