Noordhoff.nl   Basisonderwijs     Uitprobeerweken

Uitprobeerweken Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling

Een nieuwe lesmethode kies je niet zomaar. Dat begrijpen we. Daarom bieden wij nu de unieke mogelijkheid om een volledig blok van Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling met échte, fysieke methodematerialen uit te proberen.

 Uitprobeerweken header NNJR TS Zappelin
resource-not-found

Echte materialen leiden tot echte resultaten

Nieuwsgierig naar meer? Probeer het uit. Zo ervaar je niet alleen de hele opbouw van de methode, maar proef je ook de samenhang van Nieuw Nederlands Junior Taal en Nieuw Nederlands Junior Spelling. Tijdens het blok werken de leerlingen aan het eindproduct, waarin alle vaardigheden terugkomen. Met als resultaat: een rap, reisgids of coole vlog.

resource-not-found

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Uitprobeerweken kun jij de methode gratis uitproberen in jouw klas. Speciaal voor jouw leerjaar stellen wij een Uitprobeerblok samen. Wat houdt dit in?

  • Een volledig blok van 4 weken uitproberen met één hele klas naar keuze.

  • Alle échte methodematerialen tot je beschikking.

  • Met meer groepen uitproberen? Dat kan! Voor de overige klassen ontvang je alle materialen in pdf.

  • Toegang tot de online leeromgeving Junior Cloud.

  • Werk aan een eindproduct waarin alle vaardigheden samenkomen.

  • Webinar + praktische tips.

  • Een-op-een-ondersteuning van een methodespecialist in jouw regio.


De inschrijving voor de Uitprobeerweken Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling is begonnen. Er zijn twee startmomenten: januari en maart 2024. Zo kies je zelf wanneer je wilt uitproberen. Na je inschrijving nemen we contact met je op. Jouw methodespecialist plant samen met jou een afspraak in en helpt je op weg met het materiaal en de software, zodat je goed van start kunt gaan.

Schrijf je hier in >>
resource-not-found

Onze methodespecialisten staan voor je klaar!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Onze methodespecialisten helpen je graag verder. Bekijk het regio-overzicht om te zien bij wie je terecht kunt.