Noordhoff.nl   Basisonderwijs     We mogen weer leren

Klaar voor het nieuwe schooljaar!

Het nieuwe schooljaar komt er weer aan. Om te zorgen dat je er helemaal klaar voor bent, hebben we op deze pagina alle belangrijke informatie voor je verzameld.

noordhoff basisonderwijs junior-cloud header
resource-not-found

Bereid je goed voor - opstarttips

Om te zorgen dat je er helemaal klaar voor bent, hebben we een aantal opstarttips én een uitgebreide handleiding. Zo kun je goed voorbereid en met plezier met ons materiaal aan de slag gaan.

resource-not-found

Het webinar om je op weg te helpen!

Goed van start met Junior Cloud

Ga je binnenkort voor het eerst werken met Junior Cloud? Of wil je je kennis nog even opfrissen? In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij jaarlijks het “Goed van start webinar”. Hiermee zorg je dat je direct aan de slag kunt met je eerste les. In een klein uurtje zie je hoe je met Junior Cloud aan de slag kunt, frissen we je kennis op van Junior Cloud en laten we je alle vernieuwingen in Junior Cloud zien. Registratie voor het webinar opent binnenkort.

resource-not-found


Heb je vragen of wil je feedback geven?

Klopt er iets niets? Meld het ons!

  • Gebruik de feedbackknop in Junior Cloud om foutjes door te geven. Je vindt de feedbackknop in de leerkrachtomgeving in alle lessen en toetsen

Vragen

Neem contact op met de klantenservice, of met een van onze methodespecialisten.

Aan de slag met de methoden van Noordhoff basisonderwijs

Onze Junior-lijn

resource-not-found

Bereid je voor

Bekijk de opstarttips en het opstartmateriaal om goed aan de slag te kunnen met Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling en/of Lezen. Met o.a. de webinars ‘Goed van start’ en ‘Even op weg’, opstapprogramma’s en implementatietrainingen.


resource-not-found

Bereid je voor

Bekijk de opstarttips en het opstartmateriaal om goed aan de slag te kunnen met Getal & Ruimte Junior. Met o.a. de webinars ‘Goed van start’ en ‘Even op weg’, opstapprogramma’s en jaarplanningen.

resource-not-found

Bereid je voor

Bekijk de opstarttips en het opstartmateriaal om goed aan de slag te kunnen met Stepping Stones Junior. Met de webinars ‘Goed van start’ en ‘Even op weg’ en het opstartprogramma Bridging the Gap.

resource-not-found

Nieuw

Plein Junior brengt aardrijkskunde, geschiedenis, natuur & techniek, burgerschap en digitale geletterdheid samen in één methode.

resource-not-found

Junior Cloud Trainer

In Junior Cloud kunnen leerlingen extra - spelenderwijs- oefenen in Junior Cloud Trainer. Dit gebruik je naast de methode om extra oefenstof te bieden bij rekenen, spelling en Engels. Je kunt een licentie afsluiten voor het hele pakket. Daarnaast zijn de onderdelen van het pakket gratis beschikbaar voor scholen die met deze methoden werken:

  • Junior Cloud Trainer Rekenen: Gratis voor scholen die werken met Getal & Ruimte Junior

  • Junior Cloud Trainer Spelling: Gratis voor scholen die werken met Nieuw Nederlands Junior Spelling

  • Junior Cloud Trainer Engels: Gratis voor scholen die werken met Stepping Stones Junior

Ga voor meer informatie naar Junior Cloud Trainer »

Wil je een volledige licentie? Probeer nu 4 maanden gratis uit.