Hoe activeer ik mijn licentie?

Als je een activeringscode hebt, activeer je daarmee op mijnnoordhoff.nl je licentie.

  1. Klik links in het scherm op 'Mijn producten';
  2. Kies voor 'Licentie toevoegen';
  3. Voer de activeringscode in en klikt op 'Ga verder'. De licentie is nu aan je account gekoppeld;
  4. Klik je nu nog een keer op 'Mijn producten' dan kan je daarna kiezen voor 'Open online lesmateriaal' en word je doorgelinkt naar het digitale lesmateriaal. 

Zit je op het voortgezet onderwijs en werkt je school met een Elektronische Leeromgeving (ELO), zoals Magister of Somtoday, dan heb je geen activatiecode nodig en staat er een link in de ELO klaar naar het digitale lesmateriaal. De ICT-coördinator van school heeft dit voor je klaargezet. Krijg je na het klikken foutcode 120? Dan staat er een verkeerde link voor je klaar en moet je contact opnemen met je docent. 

Zit je op het mbo, dan legt deze online training je uit hoe je toegang krijgt tot het digitale materiaal. 
Hoe en waar je in moet loggen hangt af van waar je de licentie gekocht hebt. Kijk hieronder naar wat voor jou van toepassing is:

  1. Heb je de licentie rechtstreeks gekocht bij Noordhoff -> Log dan in via MijnNoordhoff of via Entree (dat is een schoolportaal) afhankelijk van waar de licentie op geactiveerd is;
  2. Heb je de licentie gekocht bij Mbo Webshop -> Log dan in via MBOwebshop.nl, daar moet een link naar de licentie klaarstaan. Kijk hier voor de instructie over bestellen en inloggen;
  3. Heb je de licentie gekocht bij een boekhandel -> Dan krijg je van die boekhandel een activeringscode en moet je inloggen via MijnNoordhoff of via Entree en de licentie activeren;

Zit je op het hoger onderwijs, dan vind je de activeringscode voorin in het boek. Je kan de activeringscode activeren op de website die bij het boek hoort of via mijnnoordhoff.nl. Licenties voor de websites bij de boeken worden niet los verkocht. Activeringscodes kunnen één keer gebruikt worden, bij een tweedehands boek kan de activeringscode al gebruikt zijn door een ander.

Is het nog niet gelukt? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.
Onze klantenservice is bereikbaar telefonisch op 088 - 52 268 88 of via de chat. We staan voor je klaar op werkdagen tussen 08.00 tot 17.00 uur.