Home   Nieuws     Scheikunde dichtbij met de Sisters in Science

12 mei 2023

Scheikunde dichtbij met de Sisters in Science

Scheikunde dichtbij met de Sisters in Science

Noordhoff en de Sisters in Science slaan handen ineen om scheikunde leuker én relevanter te maken voor jouw leerlingen!

Ben jij op zoek naar manieren om scheikunde dichter bij je leerlingen te brengen en ze enthousiast te maken voor dit geweldige vak? Lees dan snel verder!

Samen met Mimi, Lotte en Noor, beter bekend als de Sisters in Science hebben we acht video's ontwikkeld waarin we stellingen bespreken en antwoord geven op vragen en dilemma’s die spelen onder leerlingen. Van het ontwikkelen van medicijnen tot het maken van duurzame materialen, scheikunde speelt een cruciale rol in vele aspecten van ons dagelijks leven. En dat willen we graag laten zien!

Als docent kun je deze video's gebruiken om het gesprek aan te gaan met je leerlingen. Zet de video's in als lesopener of lesafsluiter, maak er een huiswerkopdracht van of bekijk de video's samen wanneer de profielkeuze eraan komt of wanneer leerlingen zich oriënteren op een vervolgstudie.

Maar dat is nog niet alles! Er is namelijk ook een superleuke winactie waar je aan mee kunt doen. Wil je weten hoe je kans maakt op fantastische prijzen? Lees dan snel verder. Laten we samen scheikunde tastbaarder maken en leerlingen enthousiast maken voor dit fantastische vak!

Auteur

resource-not-found

Noordhoff

Kennispartner van leergierig Nederland

We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff brengt je verder.