Skip to Content

Over ons

Leer vandaag. Ontdek morgen.

Leren brengt iedere dag iets nieuws. Voor iedereen die leert én iedereen die anderen helpt leren. Zo blijven we ontdekken, groeien en onszelf ontwikkelen. Als mensen en als maatschappij.

De manier waarop we leren, verandert met ons mee. Van Aap, Noot, Mies naar digibord. Van lessen voor de hele klas, naar lesstof die echt bij jou past. Van de eerste dag op school, tot de volgende stap als professional.

Noordhoff is dé kennispartner voor leergierig Nederland. Uit liefde voor ons vak helpen we dagelijks ruim 2 miljoen mensen het beste uit zichzelf te halen. En ontdekken we iedere dag hoe leren nog beter kan. Met slimme methodes en persoonlijke aandacht. Met actueel lesmateriaal en nieuwe technologie. Altijd met de kennis van nu. Nieuwsgierig naar het leren van morgen.

Noordhoff. Brengt je verder

 

Noordhoff is leverancier van leermiddelen en -oplossingen voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en voor de health sector. Ook geven we De Bosatlas uit voor school en thuis, en andere producten die populair zijn om thuis mee te leren en spelen, zoals Lijsters, Loco en de Ambrasoft-softwarte.  

Noordhoff is gevestigd in Groningen en Utrecht. Onze adresgegevens vindt u onder Contact. Bij Noordhoff werken zo´n 400 enthousiaste professionals. Op werkenbijnoordhoff.nl staat alles over de mogelijkheden van werken bij en voor ons bedrijf.

Wij zijn onderdeel van de groep Infinitas Learning, eigendom van Compass partners.