Skip to Content
 

Prijzen

Voor ons digitaal materiaal betaal je een vast bedrag per leerling. 

De kosten van de leerkrachtsoftware, oefen- en toetssoftware en de Blender licentie berekenen wij op basis van het aantal leerlingen op je school. Het leerlingenaantal baseren we op de gemiddelde groepsgrootte, die berekend wordt op basis van de exacte (DUO) schoolgrootte.

De leerlingsoftware compleet kun je ook per leerling afnemen.  Je kunt er dus voor kiezen om slechts met enkele leerlingen volledig digitaal te werken, terwijl de rest van de leerlingen in een werkboek werkt. Dit kan handig zijn als je maar over enkele tablets beschikt of als je met een paar leerlingen volledig digitaal werken wilt uitproberen.

Voor een actueel prijsoverzicht en een offerte op maat, kun je direct contact opnemen met je eigen schoolleverancier.

Blender

Maak je al gebruik van de (leer)werkboeken en de oefen- en toetssoftware van de methode? Bestel dan de Blender-licentie voor slechts € 3,00 per leerling per jaar.

Bestellen

Met het bestelformulier kun je onze methodesoftware bestellen. Je kunt op het formulier aangeven via welke schoolleverancier je de software wilt bestellen. Het formulier berekent de kosten automatisch.

Automatische verlenging
Maak je al gebruik van de software van Dr. Digi of MijnKlas? Dan wordt je licentie elk jaar automatisch verlengd. Je hoeft geen bestelformulier in te vullen.

Probeer de software 4 maanden uit!
Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met de methodesoftware van Noordhoff ? Dat kan!
Vraag met het aanvraagformulier de software aan voor een proefperiode van 4 maanden.