Foutcode 199: Er is een technische fout opgetreden in de directe toegang

Er is een technische fout opgetreden. Is de software op je device up-todate?

Hier kan je controleren of je device voldoet aan de systeemeisen. Voldoet je device aan de eisen en kom je er niet uit? Neem contact op met de klantenservice van de schoolleverancier of Noordhoff. Noem hierbij de foutcode 199.

Wil je op de hoogte zijn van eventuele storingen?

Op onze statuspagina kan je je door op 'Stuur mij updates' te klikken aanmelden voor automatische updates over eventuele storingen en problemen.

Staat er geen storing vermeld, probeer het over een paar minuten nog een keer. Helpt dit niet, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Foutcode 100: Het lijkt erop dat je niet goed bent ingelogd via de Elektronische Leeromgeving (ELO)Foutcode 102: De gebruiker is niet goed meegekomenFoutcode 101: Het portaal van de school is niet goed ingerichtFoutcode 110: Het portaal van de school waar je vandaan komt, is niet bekendFoutcode 111: Het portaal van de school waar je vandaan komt, is niet correctFoutcode 112: Het portaal van de school waar je vandaan komt, is niet correctFoutcode 120: EAN komt niet voor in tegoedenFoutcode 121: Deze link is niet gekoppeld met een productFoutcode 124: Je hebt niet de juiste rol voor dit type productFoutcode 125: Toegang geweigerdFoutcode 126: Dit product is nog niet gepubliceerdFoutcode 140: De link die u gebruikt is niet correctFoutcode 150: Gebruiker nog niet bekend Foutcode 165: Er is een probleem met het koppelen van uw accountWat moet ik doen bij de melding 'Het lijkt erop dat de datum- en tijdsinstellingen van je computer niet goed ingesteld zijn'?