Noordhoff en het coronavirus - Noordhoff ondersteunt scholen en professionals in de zorg

11-05-2020

Het onderwijs en de zorg staan door het coronavirus zwaar onder druk. Door de sluiting van scholen is het van belang om op een andere manier de continuïteit van het onderwijs te garanderen. En ook in de zorg is men nu aangewezen op afstandsonderwijs. Noordhoff wil daar bij ondersteunen door je te helpen bij het lesgeven op afstand.

Hieronder vind je de oplossingen die wij bieden per onderwijstype en geven we je tips voor het gebruik van tools die je hierbij kunnen ondersteunen:

Ook ondersteunen we samen met onze partner Profportaal Zorg ziekenhuizen, zorginstellingen en het zorgonderwijs:  

Vanuit de gezamenlijke uitgevers en leveranciers is er ook een site beschikbaar waar per sector tips en good practices worden verzameld en gedeeld voor het verzorgen van onderwijs op afstand. Ga hiervoor naar lesopafstand.nl.  

Onze maatregelen 

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus neemt Noordhoff verschillende maatregelen.
 

Wij annuleren onze events, onze kantoren zijn per 18 maart gesloten (tot tenminste juni) en fysieke afspraken zijn omgezet naar online of telefonische afspraken.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk van deze situatie merkt: wij houden gewoon contact en zijn volledig bereikbaar op de manier waarop je dat gewend bent: via je contactpersoon, telefonisch, via mail of via  mijnnoordhoff.nl.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.