Home   Nieuws     Digitaal werken met Getal & Ruimte Junior: klimroutes tijdens de les

14 juni 2023

Digitaal werken met Getal & Ruimte Junior: klimroutes tijdens de les

Digitaal werken met Getal & Ruimte Junior: klimroutes tijdens de les

Digitaal werken met Getal & Ruimte Junior: klimroutes tijdens de les

Overweeg je om je leerlingen volgend schooljaar digitaal te laten werken? Goed om te weten: in Junior Cloud beschikt Getal & Ruimte Junior over drie klimroutes. Leerlingen beginnen in klimroute 2, tenzij jij ze voor de les in een andere klimroute plaatst. Op basis van hun score kan een andere klimroute aanbevolen worden. Jij beslist of je dat advies overneemt! Zo houd jij de regie.

De klimroutes bevatten het volgende lesmateriaal:
- Klimroute 1: de samenopdrachten en de zwarte opgaven. In deze groep zitten je leerlingen die meedoen aan de verlengde instructie.
- Klimroute 2: de samenopdrachten, de zwarte opgaven, de blauwe opgaven en de tempo- en verdiepingsopgaven. In deze groep zitten de meeste leerlingen. Het is mogelijk voor leerlingen om vragen over te slaan. Door het brede aanbod in deze klimroute kunnen leerlingen het altijd proberen.
- Klimroute 3: de blauwe opgaven, de tempo- en verdiepingsopgaven en (niet digitaal) het meesterwerk. In deze groep zitten de zeer sterke rekenaars.

Ook bij de niveaudelen zijn er klimroutes:
- Klimroute 1: de samenopdrachten en zwarte opgaven. In deze klimroute zitten leerlingen die binnen Passende perspectieven leerroute 3 volgen.
- Klimroute 2: de samenopdrachten, de zwarte opgaven en de blauwe opgaven. In deze klimroute zitten leerlingen die binnen Passende perspectieven leerroute 1 of 2 volgen. Door het brede aanbod in deze klimroute kunnen leerlingen het altijd proberen.

Auteur

resource-not-found

Noordhoff

Kennispartner van leergierig Nederland

We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff brengt je verder.