Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs   Aardrijkskunde     buiteNLand

Voortgezet onderwijs

buiteNLand

Ontdek jouw wereld!

vmbo, havo, vwo en TTO

onderbouw en bovenbouw

icon Compacte kern, keuze online
icon Visueel leren centraal
icon De gouden combi met De Grote Bosatlas FLEX
resource-not-found

Ontdek jouw wereld!

buiteNLand

Ontdekken

Ervaren

Bestellen

Gebruiken

>
Aardrijkskunde is overal

Van veraf naar dichtbij, van abstract naar tastbaar. Van een zeespiegelstijging naar de dijkverzwaring om de hoek. Zo raakt het verhaal altijd jouw leerlingen. En heb jij alle mogelijkheden om je vak uit te dragen, actualiteit te duiden en je leerlingen te inspireren. Dat doe je met buiteNLand, vanaf de brugklas tot en met het eindexamen!

Waarom buiteNLand?

Compacte kern, keuze online

In het boek vind je de kern voor je les, online vind je aanvullend materiaal, zoals herhaling en verdieping voor die leerling die extra ondersteuning of uitdaging nodig heeft.

Visueel leren centraal

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met prachtige foto’s om bijvoorbeeld landen te vergelijken, animaties en video’s maak je van aardrijkskunde de leukste les van de dag!

De gouden combi met De Grote Bosatlas FLEX

Voordelig arrangement waarbij je in de online leeromgeving van buiteNLand zo naar de juiste Bosatlaskaart klikt. In de digitale atlas oefen je spelenderwijs kaartvaardigheden.

resource-not-found

De kern van de methode

Ontdek jouw wereld. Met buiteNLand!


Het vak aardrijkskunde is overal, het gaat over de wereld waarin we leven: gebieden, verschijnselen, de natuur en invloed van de mens. Er is altijd wel iets in het nieuws dat je kunt gebruiken in je aardrijkskundeles. Met buiteNLand gebruik je sprekende foto’s en theorie gecombineerd met een slimme didactische opbouw. Dit zorgt ervoor dat leerlingen de wereld beter leren kennen, onderzoeken en begrijpen. En zich zo optimaal voorbereiden op het examen.


Compacte kern, online volop keuze

In het boek vind je de kern voor je les, online vind je aanvullend materiaal, zoals herhaling en verdieping. Maar ook in het boek kun je differentiëren op maat. De leerdoelen aan het begin van iedere paragraaf helpen de leerling inzicht te krijgen in hun leerproces. Online kunnen ze zelf kiezen: Storymaps biedt veel variatie. Nieuw in vmbo bovenbouw: 6 compacte hoofdstukken waardoor het voor de leerling overzichtelijk blijft. Dat motiveert! Nieuw is De Brug: Niet iedere vmbo-bovenbouw leerling heeft hetzelfde instapniveau als het gaat om aardrijkskunde. Wil je nog iets herhalen, bijvoorbeeld uit de onderbouw? Of sommige begrippen hebben wat extra aandacht nodig? Gebruik dan het materiaal uit De Brug.

Ontdek de kracht van visueel leren!

Prachtige foto's brengen complexe onderwerpen tot leven. In de landenvergelijking worden twee prachtige foto's naast elkaar gezet waarbij de leerling de opgedane kennis toepast op het onderwerp van dat hoofdstuk. En ook nieuw: boeiende samenvattingsvideo's, gemaakt in samenwerking met aardrijkskundedocent en influencer Roy Helmerhorst. Leerlingen kunnen ook zelf aan de slag met visuele samenvattingsopdrachten, zoals stroomschema's. Dat motiveert en zorgt voor een uitstekende voorbereiding op het examen.


Beschikbaar voor TTO

Deze editie is speciaal geschreven op het juiste niveau voor de TTO-leerling, met de hulp van een native speaker en ervaren TTO-docenten.

De gouden combi met De Grote Bosatlas FLEX

Dé gouden combinatie voor aardrijkskunde: De Grote Bosatlas FLEX & buiteNLand FLEX in een voordelig combi-arrangement. Deze unieke koppeling geeft je groot gebruikersgemak en een krachtig hulpmiddel om actief mee te leren. Als docent en leerling heb je toegang tot de nieuwe online omgeving van De Grote Bosatlas en profiteer je meteen van de voordelen in de online omgeving van buiteNLand. Meer weten?

resource-not-found
buiteNLand is verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX

Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak inclusief toetslicenties.

Bekijk het lesmateriaal

Echt papier voelen? Bestel vrijblijvend een beoordelingspakket van buiteNLand.

resource-not-found

Leerwerkboek FLEX 1 vmbo-kgt

resource-not-found

Leerwerkboek FLEX 1 havo/vwo

resource-not-found

Proefkatern FLEX-boek 3 vmbo-gt

resource-not-found

FLEX leerboek 4 havo, Hoofdstuk 1

resource-not-found

FLEX leerboek 4 vwo, Hoofdstuk 1

resource-not-found

Persoonlijke digitale leeromgeving

resource-not-found
Proefdraaien met FLEX

Wil je onderzoeken hoe blended leren werkt voor jouw vak? Maak gebruik van onze mogelijkheid om te proefdraaien met FLEX. In 6 weken ervaar je in één klas, onder begeleiding van onze deskundige accountmanagers, hoe je leerlingen in de leerwerkboeken opdrachten maken, markeren en aantekeningen plaatsen. Daarnaast ontdek je hoe je de digitale leeromgeving optimaal kunt inzetten voor jou en je leerlingen. Interesse?

Na het invullen van het formulier neemt de accountmanager contact met je op voor een soepele start met FLEX.

resource-not-found
Antwoord op je vragen

Wil je een presentatie aanvragen of heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

resource-not-found

Bestelinformatie en prijzen

Met het online Docentenpakket bij buiteNLand heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen. Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per school locatie.

resource-not-found
Antwoord op je vragen

Wil je een presentatie aanvragen of heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

Goed van start met het lesmateriaal

resource-not-found

Checklist

Goed van start

Bekijk de goed-van-start-checklist en leer meer over je Noordhoff-docentaccount, licenties activeren en de online leeromgeving. Doorloop de stappen en je kunt snel aan de slag met het lesmateriaal.

resource-not-found

Methodetrainingen Noordhoff Academy

Haal alles uit jouw methode, ook digitaal!

In het digitale leerplatform kun je resultaten bijhouden, differentiëren, en toetsen maken en afnemen. Wil je weten hoe? Ga gelijk van start met de gratis e-learning of volg de korte starttraining (2,5 uur) bij jou op school.

resource-not-found

Laat je inspireren

buiteNLand inspireert

De wereld van lesgeven staat nooit stil. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws met blogs, vlogs, podcasts, masterclasses en nog veel meer.

Laat je inspireren

Ken je deze hulpmiddelen al?

resource-not-found

Complete evaluatiecyclus

Digitaal toetsen

Dankzij digitaal toetsen is evalueren eenvoudiger en efficiënter. Je kunt een toets makkelijk plannen, veilig afnemen, sneller nakijken en vervolgens met meer inzicht nabespreken. Zo evalueren jij en je leerlingen voor het beste resultaat.

resource-not-found

Extra oefenen

Examensprint

Online examentrainer, met persoonlijk studieadvies en inhoudelijke feedback. Met Examensprint biedt Noordhoff een compleet aanbod: van klas 1 tot en met het eindexamen.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice
Het lesmateriaal van buiteNLand zelf inzien en beoordelen?