Week van de biologie: Pijn zonder medicijn!

24-09-2019

Van maandag 30 september t/m zondag 6 oktober is het de ‘Week van de biologie’. Gedurende deze week zijn er op verschillende plekken in het land extra activiteiten met betrekking tot het leukste vak van allemaal: biologie!

We willen dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we een leuke actie voor jou en je leerlingen.

Winactie

Als je kies- of hoofdpijn hebt,  slik je een paracetamol. Als je geopereerd of ziek bent, kun je gelukkig vaak sterkere pijnstillers en geneesmiddelen slikken. In het begin van de 19e eeuw was dit wel anders en moest je dan behoorlijk op je tanden bijten. De medicijnrevolutie in de 19e eeuw redde miljoenen mensen en veranderde ons leven voorgoed.

Want wat als de medicijnrevolutie er niet was geweest, hoe zou jij omgaan met pijn zonder medicijn?  Geef je beste eigentijdse tip en ontvang de Masterclass ‘De medicijnrevolutie’ op DVD (twv € 25,99). 

Zo kun je samen met je klas nog meer leren over de werking van verdovingsmiddelen, gif en antibiotica. Geef hier je tip vóór 7 oktober door en ontvang een masterclass medicijnrevolutie.