Erwin Eikema komt (digitale) marketing impuls geven aan Noordhoff

29-05-2018

Per 1 juni wordt het directieteam van Noordhoff Uitgevers versterkt door Erwin Eikema in de rol van Directeur Marketing. Erwin heeft een uitgebreide achtergrond op het gebied van digitale marketing, marketing automation en organisatieverandering.

Hij deed zijn ruim 15 jaar ervaring in diverse managementfuncties op in verschillende sectoren en branches, waaronder Liberty Global, Spilgames, Emesa en iProspect.

Jeroen Kuerble, Algemeen Directeur van Noordhoff Uitgevers: “Om de kanteling naar een meer klantgerichte en digitaalvaardiger organisatie te versnellen zijn we op zoek gegaan naar een ervaren, energieke, maar ook nuchtere leider om invulling te geven aan deze nieuwe rol. Ik ben er dan ook trots op dat Erwin per 1 juni ons team komt versterken. Erwin en onze Sales Director Walter Montenarie zullen nauw samenwerken om zo gezamenlijk beide pijlers van commercie, Sales en Marketing, sneller naar een nieuw niveau te leiden.”

Erwin over zijn keuze voor Noordhoff: "Noordhoff is een grote speler in de markt van leeroplossingen; elke dag gebruiken meer dan 2 miljoen mensen haar producten. Noordhoff bevindt zich in een dynamische fase. Er ligt een fantastische uitdaging om de rol van ‘digital’ marketing bij Noordhoff én het merk Noordhoff vorm te geven in de beweging naar het digitale speelveld. De hoogwaardige producten van Noordhoff verdienen een zo groot mogelijk publiek en zo veel mogelijk bekendheid in de verschillende markten. Daar wil ik heel graag aan bijdragen."