Noordhoff ondersteunt scholen en zorgprofessionals bij les op afstand

01-09-2020

Het onderwijs en de zorg staan door het coronavirus nog steeds onder druk. Scholen zijn of gaan deels weer open, en dat is voor leerlingen, leerkrachten en leraren goed nieuws. Maar nog niet alle leerlingen kunnen naar school, veel onderwijs vindt ook nog thuis plaats.

Dat maakt het niet gemakkelijker de continuïteit van het onderwijs te garanderen. Ook in de zorg is men nog steeds voor een groot deel aangewezen op afstandsonderwijs. Noordhoff kan ondersteunen door te helpen bij het lesgeven op afstand.

Hieronder vind je de oplossingen die wij bieden per onderwijstype en geven we je tips voor het gebruik van tools die je hierbij kunnen ondersteunen:

Ook ondersteunen we samen met onze partner Profportaal Zorg ziekenhuizen, zorginstellingen en het zorgonderwijs:  

Vanuit de gezamenlijke uitgevers en leveranciers is er een site beschikbaar waar per sector tips en good practices worden verzameld en gedeeld voor het verzorgen van onderwijs op afstand. Ga hiervoor naar lesopafstand.nl.  

Onze maatregelen 

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus neemt Noordhoff verschillende maatregelen.
 

De richtlijnen van de overheid volgend werken onze medewerkers voorlopig nog voornamelijk thuis. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk van deze situatie merkt: wij houden gewoon contact en zijn volledig bereikbaar op de manier waarop je dat gewend bent: via je contactpersoon, telefonisch, via mail of via mijnnoordhoff.nl.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.