15 augustus 2022

We mogen weer leren!

resource-not-found

Onze methodes verhuizen van Mijnklas naar Junior Cloud. Jij en je leerlingen vinden Junior Cloud in Basispoort. Zie je nog niet de juiste methodes in Junior Cloud? Vraag dan je ICT-coördinator om de juiste licenties te koppelen.

Voor alle methodes met uitzondering van Nieuw Nederlands Junior*, Rekenrijk**, Reken zeker** en Schrijven in de basisschool geldt:

  • Start je met blok 1, dan ga je direct aan de slag in Junior Cloud. In de periode tot de kerstvakantie verschijnen de volgende blokken in Junior Cloud.

  • Werk je niet lineair of wil je de laatste blokken van het vorige leerjaar afmaken, dan gebruik je Mijnklas. Mijnklas is beschikbaar tot de kerstvakantie. Daarna kun je voor alle blokken in Junior Cloud terecht. Let op: resultaten in Mijnklas vervallen na de kerstvakantie en de blokken 1 zijn niet meer beschikbaar. Start dus zo snel mogelijk in Junior Cloud.

Up-to-date informatie over beschikbaarheid van lesmateriaal in Junior Cloud vind je hier.

*Nieuw Nederlands Junior is volledig beschikbaar in Junior Cloud. Je werkt niet in Mijnklas.
** Rekenrijk, Reken zeker en Schrijven in de basisschool zijn tot december beschikbaar in Mijnklas. Na de kerstvakantie ga je over naar Junior Cloud.

Auteur

resource-not-found

Noordhoff

Kennispartner van leergierig Nederland

We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff brengt je verder.